2777
2789
عنوان

سلام لطفا میاین کیا همه جوره قید مادر شوهر زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 33 پست
تا ۱۰ سال دیگه من جاری ندارم ولی قید ایناهم زدم😒 راستی ما ده ساعت از مادر شوهرم اینا دوریم

بهترعزیزم دوری ودوستی منم حس خوبی ندارم نسبت بهشون مجبورم جلوشوهرم چون میگ باخانوادم دشمنی داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست من عید به عید بخاطر دل شوهرش میره خونه مادر شوهر.خیلی هم راضیه که نمیره...اونا میان...ولی این دلش نمیخواد که بره...

توی عقدش مدام دعوا به پا کردن.شب خواستگاری هرچی گفتن انجام میدن زدن زیرش...عروسیش رو با یه دعوای صوری کنسل کردن.سرویس طلا براش نخریدن.هیچ مراسمی نگرفتن.بارها تا پای طلاق بردن و اوردنشون..هیچی از جهیزیه قبول نکردن.برعکس برای نوه دختریشون جهیزیه و سیسمونی کامل گرفتن...به دوستم گفتن انقدر تو خونه بابات میذاریم بمونی که موهات مثل دندونات سفید بشه..یه خواهر شوهر داره که توی عقدش حامله شده بوده و بعد با یه بچه از شوهر جدا میشه...اون مثل عفریته هاست...مدام حسادت میکنه....دوستم شاغله...زیباست...مدرک تحصیلی بالا داره و اینا چشم ندارن ببینن...الانم که بچه ش به دنیا اومده یه سه چرخه سه میلیونی از دم قسط از سرای ایرانی برای بچه دوستم اوردن بعد برای نوه های دختریشون خرج میکنن و طلای سنگین میدن..گدازاده هستن..اخه با این طایفه چرا باید رفت و امد کرد؟

قاشق نشسته