2777
2789
عنوان

چیکار کنم پریودشم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 52 پست
نمیدونم والافقط سه روز پیش یه بسته کامل شکلات تلخ خوردمممکنه بخاطر اون باشه؟

فکر نکنم اصلا نترس 

منو چی میگی یهو پریودم طولانی شد دوره ام شده ده روزه هرچی سونو و ازمایش دادم خوب بوده فقط یکبار تنبلی نشون داد دو دفعه بعدشم باز سونو خوب بوده دکتر گفت مهم نیست پس قرصمو قطع کرد گفت اگه خودت پریود میشی خوبه 

توام سخت نگیر اینقدر قرصا خوردممم روم تاثیر نداشت بدن هیچوقت شرایطش یکسان نیست ماها فقط میترسیم سریع 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نکنم اصلا نترس منو چی میگی یهو پریودم طولانی شد دوره ام شده ده روزه هرچی سونو و ازمایش دادم خوب ...

انقد مریضیا زیاد شده والا ادم بایدم بترسه🥲💔

اما درکل خیالم راحت شد

مرسی

اخه تاحالا پیش نیومده بود🥲💔

یک روز طبیعیه 

استرس 

تغییر فصل

و خیلی چیزها باعث میشه

نگران نباش تا 3 ماه هم حتی تو بعضی مواقع فرصت میدن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
انقد مریضیا زیاد شده والا ادم بایدم بترسه🥲💔اما درکل خیالم راحت شدمرسی

اره ادم میترسه سریع من این یکسال از شدت ترس یه خواب راحت نداشتم دکترم بعدش عوض کردم دکتر قبلیم غیره قرص بهم میداد و استرس گرفته بودم ترسبده بودم 

اینا اصلا مهم نیس مهم همون پریود شدنه حالا عقب انداختی دکتر گفت ۷ تا ده روز عقب انداختن طبیعیه 

من الان تو همین وظعیتمو دکترم به مم همین قرصو داده بیشتر برای از بین بردن موی زائده ناشی از تنبلی تخ ...

برای منم به خاطر موی زائد داده سیپروترون کامپاندم داده ک پریود نشدم ک شروعش کنم. 

تسترونم بالا بود اما نسبت ال اچ ب اف اس اچم نرمال بود و پریودم میشدم. سونو ندادم بیینم تنبلی دارم یا ن

شما روی موهای زائدتون موثر بود؟ 

🌕' فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّــهِ حَــقٌّ /الروم ٦٠' 
برای منم به خاطر موی زائد داده سیپروترون کامپاندم داده ک پریود نشدم ک شروعش کنم. تسترونم بالا بود ام ...

احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری منم دارم.

بدون سونو هم میشه فهمید و هورمون تستسترونتون ه م بالا بوده

من چن روزیه قطعش کردم عوارضش خوندم ترسیدم.ولی این چن روزی ک خوردم صورتم پراز جوش شد😑😑😑

ی قرص دیگ هم داد گفت از 15روز ـریودی بخور

فعلا منتظرم پا قدم پریودیم

کاربری دست دونفره🙂🤗