2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارین بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 132 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه 

پدر همسرم یه زمین ۵۰۰ متری به همسرم داده و به صورت دست نویس نوشتن و امضا کردن و شورای روستا و املاکی روستا هم امضا کردن منتها نوشتن که این زمین به مبلغ ۵ ملیون فروخته شده 

آیا بعدها ورثه میتونن ادعا کنن که این زمین ارزش واقعیش خیلی بیشتره و این قرار رو قبول نکنن 

البته پدر همسرم به پسر دیگرشون هم زمین به همین صورت دادن منتها برای اون چند سال پیش بوده 

چرا ميخوايد الكي شكايت كنيد دلش خواسته بخشيده

یه احتماله احتمال میدیم  همچین کاری بکنن 

هنوز زندس 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

سلام ببخشید من با مادرم و پدر خونده ام زندگی میکنم میرم تو ۱۷ سال و مامانم همیشه پرخاشگر هست و تهدید به کشتن میکنه و خیلی اوقات حتی با داداشم و شوهرش با ضرب و شتم میان کتکم میزنن هیچکس حاضر نیست پیشش باشم میتونم زنگ بزنم ۱۲۳ یه جورایی برم بهزیستی یا یه کاری کنم برم از خونه و تمام پولایی که حقوق پدرم بوده و مال من بوده نصفش ام از حسابم برداشتن و مدارکم هم گرفتن

باید چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید خیلی نیاز دارم