2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارین بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 129 پست

سلام تعاونی نوشته بودم دوتا دویست میلونی صدمیلون اسمم افتاد گرفتم سفته دادم بهش بابت ضمانت که گرفتم بقیه هم ۶۰ تمن دادم وسط تعاونی مشکل خوردم نتونستم بدم بقیشو صاب تعاونی داده الان تعاونی تموم شده آقاهه مسگه من دادم ۴۰ تمن دیگشو تعاونی تموم شد هیچی بهت نمیدم چون ۴۰تمن دادم سود ۷ درصد خورده ۶۰ تمن که داده بودی هم رفت برا سود میتونم ازش شکایت کنم وبگیرم ببخشید طولانی شده

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظ کنتشون ببخشید جسارت کردم بله کل حقوق بهش میرسه

ممنونم 

خواهش می کنم شما فقط من رو راهنمایی می کنید و جواب سوال هام رو میدین❤

ممنون میشه درباره ای اینکه از یه صندوق ۲ حقوق دریافت کرد هم بهم اطلاع بدین

من یکشنبه دادگاه دارم و یه موضوعی هست که قبلا کاری انجام دادم اما شفاها در ازای آن کار قرار شده به یه زمین بدهند الان که کار تموم شده میگن ما هیچ قولی ندادیم و من فقط وکالت کاری دارم از آنها ،چطور می تونم حرفم رو ثابت کنم و حق و حقوقم رو بگیرم از طرف های پرونده ممنون میشم پاسخ بدید

برای طلاق گرفتن سریع چکار باید کرداگه لامرد به توافق برسیم کجا باید بریم اول و چکار کنیم

اول تو سامانه نوبت دهی نوبت بگیرید بعد وقت مشاوره میگیرید بعد گواهی عدم توافق میگیری میرید حکم قطعی صادر میشه میرید محضر ثبتش میکنید

باید ادعای حجر کنید مدارک داشته باشین تا ثابت کنید ولی ممکن و مقدوره...

وقتی شما میگین پدرتون عقل نداشته ( ببخشید از این عبارت استفاده کردم ) 

یعنی محجور بوده 

حالا یا مجنون بودن 

یا 

سفیه 

شما باید مدارکی که دال بر محجور بودن پدرتون تو اون تایم هست رو داشته باشین ،بعد محجور بودنش رو ثابت میکنید و بعد هم اون انتقال خونه بستگی به نوع حجر پدر تون یا باطل یا غیر نافذ میشه 

(سعی کردم در روون ترین حالت ممکن توضیح بدم )

مال زنه فقط باید ادعا کنی از طرف مرد بهت هبه شده

مال زنه ؟ 😂 دوست من برای نامزدش طلا گرفت نامزدی بهم خورد با حکم قضایی چون فاکتور ها به اسم خودش بود طلاهارو برد از دختره

چی میگی واسه خودت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

وقتی شما میگین پدرتون عقل نداشته ( ببخشید از این عبارت استفاده کردم ) یعنی محجور بوده حالا یا مجنون ...

مدرکی نداریم فقط کهولت سن 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔