2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارین بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله کلشو میدن خواهر مجرد دیگه ای داری یا برادر زیر ۱۸سال؟

برای خودم نمی پرسم😅

خدا نکنه بابا و مامانم اتفاقی براشون بیافته

اما شخصی که براش می پرسم خواهر نداره داداش اش هم بالای ۱۸ سال هست

ازاد تهران شمال....ضریب بالاها بدرد میخوره حقوق مدنی..ایین دادرسی مدنی...حقوق جزا...ایین دادرسی کیفر ...

اسنا رو بعدا باید کتاباشو جداگانه تهیه کنم؟ یا همسن منابعی هست ک واسه پیام نور میخونم؟؟

چرا حقوق شوهر من انقد کمه؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

عزیزم یه خانمی از شوهرش جدا شده و حضانت دخترش رو قبول کرده بدون نفقه. الان اون دختر بچه ۱۸ ساله شده می‌تونه برای نفقه از پدرش شکایت کنه؟ یا نه چون توی سند طلاقشون بدون نفقه نوشته شده نمیشه کاری کرد 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

ببخشید اگه پدری قبل مرگش خونشو به نام یکی از بچه هاش بزنه بدون گفتن به بقیه 

بقیه بچه ها میتونن شکایت کنن که پدرمون سلامت عقل نداشته مجبورش کردن؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔