2777
2789
عنوان

چطور یسریا خواستگار خوب دارن

468 بازدید | 68 پست

دیروز پریروز یه نفر تاپیک زده بوده بود که خواستگارای خوبتونو به چه دلیل رد کردید اصلا داشتید یا نه،یکی از کاربرا اومد گفت من خواستگار خوب زیاد داشتم مهندس،دکتر،پرستار چه و چه و چه ولی وقتی باهاشون صحبت میکردم میدیدم ادم من نیستن و ردشون میکردن ،بقیه ازش پرسیدن اسمتو دادی به معرف ؟گفت نه،پرسیدن کجا کار میکنی؟گفت شاغل نیستم و دانشجوی دکترام،طی همین سوالا یکی گفت خانوادت چجورین؟مشخص شد که بخاطر خانوادشه که این همه خواستگار خوب داره میگفت بابابزرگم کارخونه داشته ،مامانم تو دادگاه کار میکنه دایی هام همه تحصیل کرده و تو وزارت کشورن،باباشم گفت چکلرس یادم نمیاد .

در کل خواستم بگم اگر خانواده و درجه ای که زندگی میکنی توی ازدواج خیلی موثره ،من خودم توی خانواده ساده ای زندگی میکنم موردای خوبم فقط دو سه تا کارمند بوده که از شانس من یجوری بدون هیچ سوالی به خودشون مینازیدن انگار رئیس جمهورن.

اینم شانس مایه🤦🏻‍♀️😂

راستی این مدته چه امار خواستگاریا بالا رفته😂هر روز چنتا تاپیک خواستگاری تو سایت میبینم ،من که تو این فصل خواستگاری نداشتم🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک هزار تا خاستگار دارم چی میگی 🤝🏻 یکیشون تاجره و یکی دیگشون حجره دارهههه

یکیشون قد بلند ابرو کشیده شازده است

این یکی وزیره و اقبال تابنده داره💃🏻

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /