2777
2789
عنوان

چطور یسریا خواستگار خوب دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 68 پست
این چیزی که میگید درستهاما تا قبل سال ۹۷این حرف شما برا زمانی بود که دلار ۳۰۰۰ تومن بود آیا حرف شما ...

که خانم امورات داخل خونه رو سامون بده اقا هم بیرون رو؟

بله دلیلمم اینه که خانما خیلی زیر فشار میرن ،و هیچ جوره هم نمیشه اینو تقسیم کرد غیر از اینکه خونه و بچه دست خانم باشه مرد هم بره بیرون کار کنه پول در بیاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی ها سخت شده یه نفره نمیشه مخارج زندگی رو دراورد

درسته زندگی سخت شده همه جوره هم میشه زندگی کرد اما منصفانه نیست که برای اینکه زندگی فقط به کام خودمون شیرین باشه همه مسئولیاتا رو بندازیم گردن مرد  ،خودخواهانس ،از طرفی هم نمیشه که فداکاری بیش از حد کنیم و همه چیزو به گردن بگیریم ،چون اخر که مریض شدی مرده میره با یه زن ترگل و ورگل و سانتی مانتال یه دستت درد نکنه هم به زنه نمیگه 

بنظر من کار ببرون برای خانما فقط باید جنبه تفریحی داشته باشه، مالی فقط در شرایطی باید باشه که واقعا احتیاجه وگرنه فقط ضربه به خانماس 

زندگی ها سخت شده یه نفره نمیشه مخارج زندگی رو دراورد

چند سالتونه ؟

بعضی وقتا ادما طول میکشه به یه نتیجه برسن ،این که زندگی سخت شده و زن و مرد باید کنار هم کار کنن یجور مرد سالاریه مدرنه که سوشال مدیا داره میکنه تو مغز مردم ،وگرنه شما اگر با یه خانم که از ته قلبت دوستش داشته باشی هیچوقت غیرتت راضی نمیشه که خانمت کارمند و زیر دست کسی باشه که مجبور باشه بخاطر پول ،کارشو نگه داره ،مگر اینکه خانم راضی باشه از کارش و کارفرما و همه چیزش