2777
2789

هرچقدر بهم بی احترامی میکردن جوابشونو نمی‌دادم میومدم ب شوهرم میگفتن رفتارهای زشتشونو شوهرمو گفت بمن نگو ولی من هیچوقت ب خودشون بی احترامی نمی‌کردم میومدم پیش شوهرم حرص می‌خوردم حرف میزدم بهشون حرفا دلمو

برعکس اونا پیش شوهرم با من خوبن همیشه سراغمو میگیرن شوهرم میگه ببین اینا چقدر باهات خوبن تو باهاشون الکی بدی الان فلانی زنگ زد حالتو پرسید و....

بعد توو خلوت با من بدرفتاری سرد هستن اخم میکنن تا شوهرم میاد قربون صدقه میرن

من احمقم برعکس جلو شوهرم بدگویی کردم دیگه هردیقه کینه داره باهام لج می‌کشه دعوا می‌کنه میگه بدجنسی 

کاش بدجنس بودم کاش سیاست داشتم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی هامو ب همسرم میگم اونم بهشون میگه اگ هم حرفی بزنن همسرم پشتمه و میگه خودتم جوابشونو بده هروقت پیشت نیستم از هیچکس حرف نکش هرچی میگن تو دوبرابرشو بگو ک جرات نکنن بهت چیزی بگن

متاهل هستم.... باهمسرم شکرخدا زندگی شیرین وعاشقانه ای داریم🧿همدیگه روخیلی دوست داریم🧿😍 .....باهمدیگه شکرخدا خیلی خوشبختیم .....🧿🤲تو قشنگترین قسمت سرنوشتمی عشقم😘🧿🧿

فقط خودتو بزن به بیخیالی دیگه پیش شوهرتم حرف نزن وقتی شوهرت نیست توم باهاشون سرد باش وقتی شوهرت هست مهربون باش دقیقا عین خودشون با آدما اگه مثل خودشون رفتار کنی دیگه بهت سخت نمیگذره اینجوری کمتر حرص میخوری بی محلی بزرگترین دردیه که میتونی به کسی بدی 

منم مثل شما هستم ، البته با این تفاوت اونا جلو شوهرم با کنایه با من حرف میزنن ولی این اصلا نمی‌فهمه , انگار همه حرفاشون نقل و نباته ، سری پیش یه چیزی گفت گلوم درد گرفت واقعا دردش داشت خفن میکرد یعنی بغض کرده بودم ببدجور ، بعد به شوهرم میگم یه کلمه چیزی نگفت بعد اینکه کلی خودخوری کردم تازه آقا میگه من چه اشتباهی میکنم تو رو با خودم میبرم 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

بیشتر پدر شوهرم یکم رفتارش ناجوره باهام البته یه سری وقتا 

ولی مادر همسرم خیلی خانم متینیه ولی از پدر شوهرم گله داشته باشم به همسرم میگم اونم دلداریم میده و میگه ولش کن چیکارش داری تو کاریت نباشه بهش مهم من پیشتم و هم اینکه یه سری وقتا جواب محترمانه جلو شوهرم به پدر شوهرم میدم کاری نداره سکوت هم می‌کنه چون می‌دونه مقصره

منم دقیقا همین شرایطو داشتم ازته دل دعا کردم دستشون روبشه آخرش دستشون رو شد همین امروز صبح اتفاقا به شوهرم گفتم یادته قضاوتم میکردی گفت ول کن دیگه من ازکجا باید میدونستم😁 

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔