2777
2789
عنوان

کسایی که دختر نوجوان یا در حال تحصیل دارید میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 124 پست
چیکار کنم به قرآن جیگرم خون کرده همش دارم به خودکشی فکر میکنم منی که نفرت میگرفتم از این افکار

تو جلوش وایسا. در حدی که میتونی و میدونی اوضاع خرابتر نمیشه. همین که دو بار دستشو بگیری نذاری بزنتت خودش حساب کار دستش میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنم به قرآن جیگرم خون کرده همش دارم به خودکشی فکر میکنم منی که نفرت میگرفتم از این افکار

هرجور میتونی ببرش دکتر روانپزشک

بگو بیا چک کن،

بگو من میخوام برم باهام بیا فقط

یه بهونه ای

تروخدا دست روت بلند کرد بگیر بزنش یعنی چی میذاری بزنتت جیغ زد دو برابر جیغ بکش کتک زد دو برابر بزن ت ...

من همش تهدید میکنن میگن اگر که جیغ بزنی میری خونه پدر بزرگ سابقت در حالی که پدربزرگ من شرایطشون خیلی بدتره

تو جلوش وایسا. در حدی که میتونی و میدونی اوضاع خرابتر نمیشه. همین که دو بار دستشو بگیری نذاری بزنتت ...

به خدا تهدیدم میکنه میگه یا خفه میشی یا باید بری خونه بابابزرگت

من به خدا سه روزه درست حسابی غذا نخوردم

واقعیتش همش داره نفرینم میکنه و میترسم روش دست بلند کنم یه جا دیگه خدا بزنتم زمین

نه بابا یه موقع مامانتو نزنی ولی خواست بزنه از دستش فرار کن برو تو اتاقی جایی درو ببند تا حالش خوب که شد بیا بیرون.درست هم بخون تا حرصی نشه.احتمالا عصبیه مامانت 

میدونم زندگی باکسی که درک و باور اشتباه داره سخته الان با این کارش شما فکر میکنی من اگر درس بخونم و درسم بهتر بشه مامانت فکر میکنه رفتارش درسته و ممکنه بدتر کنه ولی اینو مدنظر داشته باش تنها راه فرار از وضع موجود وچنین زندگی سختی درسخوندنه شما برای رسیدن به هدفت نیاز داری سخت درس بخونی تابتونی محیط رو واسه خودت عوض کنی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
نه بابا یه موقع مامانتو نزنی ولی خواست بزنه از دستش فرار کن برو تو اتاقی جایی درو ببند تا حالش خوب ک ...

ببین اگر نزنتم عقده هاش خالی نمیشه شده پدر خونده امو میاره بزنتم با کمربند همین کار چند روز پیش کردم اومدن ۳ تایی با داداشم رو سرم تا می‌خورد زدنم

به خدا تهدیدم میکنه میگه یا خفه میشی یا باید بری خونه بابابزرگتمن به خدا سه روزه درست حسابی غذا نخور ...

خب این دیگه میشه شرایط سخت و غیر قابل تحمل

شما اگه میدونی مامانت تا این حد آنورماله میتونی با اورژانس اجتماعی تماس بگیری تا اونا راهنماییت کنن.شاید واقعا مشکل روحی روانی داره و اگه تا حد روان پریشی باشه باید بیمارستان روانی بستری بشه تا شرایط روحیش بهتر بشه.پدرت کجاست؟خواهر یا برادر نداری؟