2777
2789
عنوان

کسایی که دختر نوجوان یا در حال تحصیل دارید میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 124 پست
همون اورژانس اجتماعی فکر ایناش رو هم کرده خودشون راهنماییت میکنن عزیزم اونا همه شون روانشناس و مشاور ...

خدا برسه به دادم میترسم به قرآن هیچکس حاضر نیست نگهم داره همه میگن به ما چه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نگهم میدارن؟

بله شما بد سرپرستی نگهت میدارن دولت موظفه تا سن قانونی شما امکانات در اختیارت بذاره

حقوق پدرتم جدا می‌کنند برات

بدون ذره ای دردسر

فقط باید از نهادهای مربوطه کمک بخوای

مدارکم گرفتن که نرم

چرا زنگ نمیزنی به پلیس از دست این حیوانات شکایت کنی

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
خدا برسه به دادم میترسم به قرآن هیچکس حاضر نیست نگهم داره همه میگن به ما چه

ببین اونا که نمیان کاری کنن که تو از خانواده ت جدا بشی اونا خودشون یه راهکارهایی بلدن که باعث بهبودی وضعیت زندگی تک تکتون میشه شما زنگ بزن بقیه ش رو خودشون پیش میبرن.

پلیس چیکار میکنه؟

کمک میکنه ببرنت بهزیستی یا ی والد امن موقت برات پیدا کنن

حقوقت جدا میکنن بعد ۱۸سالگی میتونی خودت خرجش کنی

میتونن کمکت کنن درخواست تقسیم ارث کنی حقوقت بگیری

بدون اینکه پولی پرداخت کنی 

تا سن قانونی از این حمایتها برخورداری بشه بیست سالت هیشکی این کارا رو نمیکنه برات