2777
2789
عنوان

کسایی که دختر نوجوان یا در حال تحصیل دارید میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 123 پست
خدا بزنه میون کمرم اگر یک کلمه دروغ گفتم من مامانم پدرم که فوت شد خیلی ضربه روحی بدی خورد به خاطر هم ...

مشاور هم نه

ببر روانپزشک مادرت رو ببینه

احتمالا دارو بخوره بهتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که حرفی نمیزنم حتی دست هم روش بلند نمیکنم به خاطر اینکه فقط مادره

دوست دارم دروغ بگی عزیزم آخه خیلی سخته اینجوری

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
دختر منم ۱۷ ساله است حالا واقعا درس می خونی یا نه ؟

به قرآن به ولای علی فقط دنبال درسم به خاک پدرم ولی انقدر بی انگیزه میکنه همون امتحانام هم خراب میشن من از همه آخه بیشتر میخونم

نمیاد میگه تو روانی هستی شوک باید بهت وارد کنن

آره خیلی سخته اینطور افراد رو راضی کرد بیان چون قبول ندارن بیماریشون رو

بگو با هم بریم

یا از خاله ای آشنایی کمک بخواه که ببرنش

ببین من خودم مادرم. دختر ۱۵ ساله دارم

داد و بیداد و سرکوفتهاش به کنار ولی اصلا اجازه نده بزنتت. تا دستشو آورد سفت بگیرش. بچه که نیستی که زورت نرسه. هیچ توجیهی وجود نداره که بخواد دختر ۱۷ ساله رو بزنه

آره خیلی سخته اینطور افراد رو راضی کرد بیان چون قبول ندارن بیماریشون روبگو با هم بریمیا از خاله ای آ ...

خاله ندارم با خانواده پدری خودم قطع ارتباط کرده و با خانواده خودش هم مشکل داره

ببین من خودم مادرم. دختر ۱۵ ساله دارمداد و بیداد و سرکوفتهاش به کنار ولی اصلا اجازه نده بزنتت. تا دس ...

چیکار کنم به قرآن جیگرم خون کرده همش دارم به خودکشی فکر میکنم منی که نفرت میگرفتم از این افکار

تروخدا دست روت بلند کرد بگیر بزنش 

یعنی چی میذاری بزنتت 

جیغ زد دو برابر جیغ بکش 

کتک زد دو برابر بزن تا جرعت نکنه 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️