2777
2789

فرم چشما؟ کشیده یا گرد؟ فرو رفته اس یا پف کرده؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
فرم چشما؟ کشیده یا گرد؟ فرو رفته اس یا پف کرده؟

درشته خمار مژه ها خیلی بلند حالت عروسکی لبا خیلی جمع و جور ولی قلوه ای یعنی لبم کشیده نیست ولی قلوه ای و دماغم استخون بالاش قوز داره و افتادس ؛صورتمم خیلی لپ دارم خیلییی ولی حالت گرد نیست غبغبم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درشته خمار مژه ها خیلی بلند حالت عروسکی لبا خیلی جمع و جور ولی قلوه ای یعنی لبم کشیده نیست ولی قلوه ...

ارایش پوستتون بگید نچرال باشه چون الان نچرال ترنده یعنی کرم رنگ پوست .

غبغب رو با کانتور درستش میکنن . 

برای آرایش چشم با توجه به فرم چشماتون قطعا سایه عروسکی و روسی براتون مناسبه .

رنگ رژ باید با سایه ست باشه با توجه به توصیفاتتون رنگ های نود برای سایه و رژتون خوبه و چون فرم لب هاتون قلوه ای هست خط لب تیره تر و رژ لب نود و لیپ گلاس های طلایی عالی میشه .

میتونید از رنگ سایه های نارنجی و رژ لب نود هم استفاده کنید 

یا سایه صورتی ملایم و رژ لب صورتی باربی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
رژگونه چی عزیزم

باید با رنگ سایه و رژ ست بشه .

شما سه تا انتخاب دارید با توجه به صورت و چیزایی که گفتید .

اولی : سایه نود (قهوه و طلایی و ...)با رژ لب نود که خط لب تیره تر و لیپ گلاس باشه و رژگونه ملایم بژ و طلایی .

دومی: سایه از تناژ های نارنجی باشه با رژ لب های نود و رژگونه گلبهی یا بژ .

سومی : سایه رنگ های صورتی ملایم با رژلب صورتی باربی یا صورتی رز و رژگونه های صورتی مثل لاوکیک .

میای پیوی عکسمو بفرستم بهتر راهنماییم کنی

باشه عزیزم حتما