2777
2789
خانما میشه لطفا من رو راهنمایی کنید من دوازدهم تجربیم انصافا خیلی درس خون بودم اما طی اتفاقاتی که بر ...

ببین اول از همه هر شغلی یه مشکلی داره سخته ، مدت تحصیلش زیاده ، یکی بازار کار نداره ، یکی اشباع شده و... همچین مشکلاتی پس این ذهنیتت رو باید درست کنی و ایراد گرفتن رو بس کنی ، خب حالا چیکار کنی: اول از همه ببین استعدادت چیه ، توی چی مهارت داری ، کدوم کاری رو انجام بدی ازش خسته نمیشی و آیا حاضری برای یادگیریش وقت بزاری یا نه حتی اگر خیلی سال طول بکشه ؟ مثل موسیقی یا پزشکی و دندون و.... ، ببین اصلا خوشت از درس میاد یا کار عملی مثلا نقاشی خیاطی عکاسی شیرینی پزی یا و... ، اینا خیلی مهمه دقت کن حتما ، سرچ کن تو اینترنت راجب شغلا ، تست رغبت و تست تایپ شخصیتی بده ببین چه شغلی برات مناسبه ، حالا اینا به کنار می‌خوام راجب چند خط اخر صحبت کنم اول از همه خودت میدونی همه دیگه مدرک لیسانس رو دارن ، حالا یا رفتن با این مدرک سرکار یا نه یه گوشه داره خاک میخوره ، ببین اگر میتونی صد خودتو برای یه کار عملی بزاری و آموزش ببینی و بدونی موفق میشی و خلاقیت به خرج بدی توی کارت ، دانشگاه رو ول کن این ارزش داره به اون چند سال درس خوندن بیخود که تهش پول نیست و مدرکت به درد نمیخوره ( یه سری رشته های دانشگاه اینطورن همه نه ، اگر دیدی رشته هایی که برات مناسبه آینده شغلی خوبی داره برو دانشگاه و در حین دانشگاه برو چند تا مهارت یاد بگیر) الان مشکل آموزش و پرورش ما اینه نمیاد مثل خارج کالج بزارن بچه علاقه به رشته دانشگاهیش رو پیدا کنه و بره توش تحصیل کنه مستقیم میگن توی ۱۸ سالگی انتخاب رشته کن برو دانشگاه ، اصلا توی خارج یه سریا فقط تا کالج میخونن و میرن سراغ کار آزاد 🚶🏻

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنونمرسی که وقت گذاشتی🫂💙

خواهش میکنم 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

نمیدونم ولی زمان ما همه درسی بودن الان دهه نود وهشتادیا بندرت تا دیپلم میرسونن سریع ازدواج و بچه واق ...

بنظرم برعکسه دهه شصتیا اکثرا سن پایین ازدواج میکردن و خیلی درس اون موقعا مهم نبود ولی الان سن ازدواج بالاتر رفته ولی تو هر نسلی ادمای متفاوت دیده میشن

رشتتون چیه؟ 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
بنظرم برعکسه دهه شصتیا اکثرا سن پایین ازدواج میکردن و خیلی درس اون موقعا مهم نبود ولی الان سن ازدواج ...

دهه شصتیا ازدواج میکردن😂😂😂

الان ۶۰ درصدشون هنوز مجردن 

ولی تو همین نی نی سایت بخدا قسم بندرت دیدم دهه هشتادی مجرد یا دنبال خاستگار نباشه ینی شاید زیر ۵ نفر 

من اول هفتاد هستم رشتم یکی گرایشای پزشکیه نمیتونم دقیق بگم چون شناسایی میشم اسم دانشگاه مقطع ام و اسم خودمم ک پروفایلم هست

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دهه شصتیا ازدواج میکردن😂😂😂الان ۶۰ درصدشون هنوز مجردن ولی تو همین نی نی سایت بخدا قسم بندرت دیدم د ...

تا جایی که من دیدم و شنیدم دخترای قدیم همه زود ازدواج میکردن 

ولی الان برعکسه حداقل دور و اطراف من دخترای دهه هشتادی اکثرشون مجردن فقط چنتا از دوستام ازدواج کردن 

تا جایی که من دیدم و شنیدم دخترای قدیم همه زود ازدواج میکردن ولی الان برعکسه حداقل دور و اطراف من دخ ...

من خودم اول هفتادم منو دختر خاله هام و دخترا پسرای فامیلمون تقریبا همسنیم هممون تا دکترا خوندیم دیگه کمترینش پسر داییم ک ارشد کامپیوتر داره  همه هم حداقل ۲۸ ازدواج کردن اما نسل بعد ما ک میشن دهه هشتادیای فامیل همه متاهلن و بچه دارن هیچکدومم فوق دیپلم هم نگرفت حتی یکیشون.

دختر عموم متولد ۸۱ سال ۱۴۰۰ ازدواج کرد

دختر خاله ام متولد ۸۳ سال ۹۹ ازدواج کرد

عروس خالم متولد ۸۲ سال ۱۴۰۱

دختر عمم متولد ۸۲ فکر کنم سال ۹۸ ازدواج 

ینی اینا ازدواج میکردن منو کل بچهای همسن فامیلمون مجرد بودیم و ازدواج پدرو مادراشونو یادمون بود😂😂😂

تو همینجام بخدا کفرم دراومد اکثرازیر ۲۰ سال و ناله از چند سال نازایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من خودم اول هفتادم منو دختر خاله هام و دخترا پسرای فامیلمون تقریبا همسنیم هممون تا دکترا خوندیم دیگه ...

خب تو فامیل و اطراف من برعکسه😂

دخترای فامیلمون که دهه شصت و هفتادن همه زود ازدواج کردن 

دهه هشتادیا نسبتا دیرتر دارن ازدواج میکنن 

خب تو فامیل و اطراف من برعکسه😂دخترای فامیلمون که دهه شصت و هفتادن همه زود ازدواج کردن دهه هشتادیا ن ...

چ عجیب برعکس همه ایرانن

از این ب بعد اینایی ک ناله میکنن از نازایی با سن زیر ۲۰ سال رو تگت میکنم😂😂😂

ببین من خودم مشاور تحصیلی بودم خیلی پدرمادرا میومدن میگفتن بچرو ب درس علاقمند کن و کاری کن از ازدواج منصرف شه دختر ۱۶ ساله مثلا بعد کلی نصیحت منو پدرمادرش میگفت خب حالا شما درس خوندین کجا رو گرفتین یا تا دیپلم بسه خسته شدم از درس واقعا طاقتشون تو همه چی کمه من ۳۱ سالم بود فکر میکردم برا بارداری زوده رفته بودم عکس رنگی رحم بگیرم برا نازایی فک کن از ۵۰ نفر تو صف بزرگترینشون ۲۵ سالش بود بقیه همه زیر ۲۳ فقط منو یه خانم دیگه بالای ۳۰ سال بودیم در صورتی ک این گزینه برای زنان با سابقه ناباروری طولانیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بودشاید تعلیق شده باشه بابا خودت مگه ندیدی دوستم هست🖤💔💔💔💔

بله همچین اتفاقی افتاده ، اتفاقا گفتم ولی مثل اینکه پستم آپلود نشده

چ عجیب برعکس همه ایرانن از این ب بعد اینایی ک ناله میکنن از نازایی با سن زیر ۲۰ سال رو تگت میکنم😂😂 ...

باشه تگم کن😂

اره خیلیا الان درس نمیخونن دیگه میگن به چه درد میخوره ولی اینجوریم نیس هرکی درس نخوند سریع شوهر کنه الان خواهر خودم تا دیپلم بیشتر نخونده ولی تا 25 سالگی ازدواج نکرد 

یاد یه پستی افتادم 😂 پیداش کردم میفرستم