2777
2789
عنوان

چتای داداش و زنداداشمو خوندم بیاین دارم دیوونه میشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 22 پست
طلاقش بدید عروس بد رافقط باید فرستاد خونه باباش

نمیشخ دیگه کار از کار گذشته 

همش دعوا راه میندازه برا ما تو خونه ما 

من مطمئنم که نمیذاره دیگه داداشمونو ببینیم همون طور ک الان نمیذارع برع خونه بابابزرگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362305936]نمیشخ دیگه کار از کار گذشته همش دعوا راه میندازه برا ما تو خونه ما من مطمئنم که ن ...

خب چجوری دقیقن وقتی که داداشم اصن متوجه نیس طرف چ ادم عوضی ای هست ؟

همش میشینه داداشمو پر میکنه میندازه ب جون بابام ب خدا خسته شدم از بس بحث تو خونه بود

اصلا باهاش خوب نباشید از رفتارخوب شماسواستفاده کرده شماهم مثل خودش باشید تاحساب کاردستش بیاد

اصلا باهاش خوب نباشید از رفتارخوب شماسواستفاده کرده شماهم مثل خودش باشید تاحساب کاردستش بیاد

خب من احمق مثلا اصلا ادم کینه ای نیستم سریع یادم میره باز ک میاد احترام میذارم بهش

این وسط فقط مهم داداشمه واقعل

خب چجوری دقیقن وقتی که داداشم اصن متوجه نیس طرف چ ادم عوضی ای هست ؟

ببین طرف عوضی بود  شماهم  یکی باشین مثل خودش دیدم که میگم خانواده شوهر احترام گذاشتن عروس هاربوده لگد زده،شماهم لگدش بزن یکی باشین مثل خودش