2777
2789

وای که دارم دیوونه میشم خدا خودش شاهده که هر وقت اومده همش بهش احترام گذاشتیم و اصلا تو زندگیش دخالت نکردیم اصلا اصلا 

چند وقت پیش باعث شد که داداشم بیاد با بابان دعوا کنه 

من تو پیاماش خوندم که از همشون متنفرم و حسرت دیدن تو رو میذارم ب دلشون داداشمم هیچی جوابشو نداده بود🥲از خودم بدم میاد ک اینقد ساده و زودباورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا خوندی؟ کار خوبی نکردی هر کسی تو عصبانیت هزار تا حرف میزنه

نه فک نکنم تو عصبانیت بوده باشه 

طرف کلا دوروعه هزار بار رفتیم خونشون ب ی نحوی بی احترامی کرده

دو کلمه حرف با شوهرش هم نمیتونه بزنه از اینکه رفتی تو گوشی برادرت سرک کشیدی معلومه حق با عروسه

عزیزم اون دعوا رو راه انداخته من میدونستم که میره پشت سرم حرف میزنه من اصلا اهل دخالت نیستم عزیزم 

نه فک نکنم تو عصبانیت بوده باشه طرف کلا دوروعه هزار بار رفتیم خونشون ب ی نحوی بی احترامی کرده

الان تو بی احترامی نکردی تو حریم شخصی زنو‌شوهر سرک کشیدی ؟خب شناختتون دیگه

عزیزم اون دعوا رو راه انداخته من میدونستم که میره پشت سرم حرف میزنه من اصلا اهل دخالت نیستم عزیزم

فداتشم نخون . اون اگر میخواست تو هم بدونی که مستقیما به خودت پیام میداد. تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن. انشالله باز یا هم خوب میشین.

فداتشم نخون . اون اگر میخواست تو هم بدونی که مستقیما به خودت پیام میداد. تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکن ...

همش میشینه داداشمو پر میکنه میندازه ب جون بابام ب خدا خسته شدم از بس بحث تو خونه بود