2777
2789
عنوان

دخترا خودم ساکن تهرانم جای معمولی و یه خاستگار پولدار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 91 پست

خیلی بیشتر فکر کن فردا نیای بگی دوستام و فامیلا گفتن همسرت چرا پیره یا ظاهرش فلانه،پول خیلی خیلی مهمه اما با آرامش و رضایت باید همراه باشه،ببین کنارش میتونی خوشحال باشی؟آیا بعدا حرف مردم می‌تونه پشیمونت کنه یا نه؟به همه اینا قشنگ فکر کن

هنوز عکس منو ندیده البته من جذابم تا حالا نشده کسی نپسندهولی وقتی بپسنده باید بریم بیرون و با شرایط ...

هنوز ندیده😐😐😐😐

پس دیگه خواسگار چیه

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخت گیرهقیافه باید بدلش بشینهاخلاقی و …معرفش از دوستان قدیمی و خوب ماست

حتما این موضوع رو بررسی کن با روانشناس .این میزان به قول شما سخت گیری فقط در زمینه انتخاب همسر نیست.

آره خیلی دلم میخواد ی سفر برم اونجا

از خرداد تا شهریور عالیه هوا.گنجنامه رو حتما برین ببینین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اگه به خانوادت اصلا وابستگی نداری و دلت خیلی براشون تنگ نمیشه و با اختلاف سنی و رفتن به شهر دیگه هم مشکلی نداری فعلا در حد آشنایی قبول کن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

هنوز ندیده😐😐😐😐پس دیگه خواسگار چیه

واسطه معرفی کرده و شرایط جفتمونو گفته

اقا پسندیده 

من فعلا برای اشنایی دودلم

اسمش نیمه خاستگاره🙃

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .