2777
2789
عنوان

خسته شدم از این زندگی

186 بازدید | 22 پست

میخوام طلاق بگیرم شوهرم خرجی خونه رو میده وقتی ی چیزی میخوام برام نمیخره ی گوشی چند ساله دستمه ی گوشی برام نمی گیره پیش مادرش زندگی میکنم همش باید حرفاشو تحمل کنم چیکار کنم چطوری جدا شم فک میکنه فقط خرجی خونه میده جایی نمیریم چندساله با خانوادم قطع ارتباطه نه وسیله خونه مسخره نه خونه درست میکنه فقط فکر تفریحات خودشه کاری به من نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بچه نداری جدا شو چون منم با این مدل ادم زندگی میکنم برا بچه هم نیاز های اولیشو به جز خوراک نمیخره

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شما بودین با این شرایط کنار میومدین هشت ساله با خانوادم ارتباط نداره دوست نداره هم بیان خونم کلا سه ماه رفت و آمد داشت بخاطر دلایل بی منطقش گفت دیگه همسرم حالا اینا به کنار که هیچ تفریحی ندارم هشت ساله ی گوشی قدیمی دارم نمیدونم بخدا دوتا بچه دارم ولی دارم میسوزم

بهش بگو 

اگ قراره اوضاع این باشه من نمیتونم تحمل کنم 

بزن ب سلیطگی حق گرفتنیه بهت نمیدن ک

بگو خونه جدا برام بگیر

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
فقط خودم بعد پنج سال بچه هام رو گذاشت ببرم یعنی مادرم بچه هام رو تا پنج سالگی ندید

این خیلی مشکل بزرگیه بقیه چیزایی کع گفتی قابل تحمله ولی اینکه با خانوادت مشکل داره باید حل شه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش بگو اگ قراره اوضاع این باشه من نمیتونم تحمل کنم بزن ب سلیطگی حق گرفتنیه بهت نمیدن کبگو خونه جدا ...

بخدا الان چند روزه دعواست مادرش همش دخالت میکنه اینم میگه خونه داریم نمیگیرم مادرم تنهاست باید پیشش باشم آخه تا کی 

این خیلی مشکل بزرگیه بقیه چیزایی کع گفتی قابل تحمله ولی اینکه با خانوادت مشکل داره باید حل شه

اخه من چیکار کنم میگه نمیخام کاری بهشون داشته باشم نمیدم تا عمر دارم از طلاق میترسم 

شما بودین با این شرایط کنار میومدین هشت ساله با خانوادم ارتباط نداره دوست نداره هم بیان خونم کلا سه ...

منم خسته ام زندگیه متاهلی من هم دقیقا عین توبود پدرم دراومد نوشته ات روخوندم یاد زندگی خودم افتادم ولی الان چندساله خودم روراحت کردم وازادشدم توهم بچه نداری خودت روزودترازادکن تواون زندگی بمونی پیرمی شی

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
منم خسته ام زندگیه متاهلی من هم دقیقا عین توبود پدرم دراومد نوشته ات روخوندم یاد زندگی خودم افتادم و ...

بچه دارم اینقدر خسته ام که اگه یکی بگه سرت رو بزاری زمین میمیری حتما اینکار رو میکنم