2777
2789
عنوان

خسته شدم از این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 22 پست
بهش بگو اگ قراره اوضاع این باشه من نمیتونم تحمل کنم بزن ب سلیطگی حق گرفتنیه بهت نمیدن کبگو خونه جدا ...

اخه کی بهم حق میده میگم میخوام برم میگه برو میرم یکی دیگه میگیرم میخوام قید بچه هام رو بزنم ولی نمیتونم بخدا نمیدونم چیکار کنم به کی پناه ببرم میخوام فرار کنم از همه دور شم میترسم پیام کنن بخدا خیلی خستم کاش شب میخوابیدم روز بیدار نمی شدم اینهمه تحمل نمیکردم

الان انقد خرج زندگی بالا رفته که کسی نمیتونه برا زنش گوشی بخره من هنوز شوهرم برام یه تیشرتم نخریده ه ...

وقتی میدونم میتونه بخره چرا ناره فقط فکر خانوادشه اخه لامصب چندسال پا موندم عمرم رفت مادرت رو تحمل کردم حرفاشو چرا اینجوری با خانوادم نبودی احترام خانوادشه رو داشتم با اینکه شوهرم به کل فامیل احترام نداشت و نمیزاره باید بفهمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دارم اینقدر خسته ام که اگه یکی بگه سرت رو بزاری زمین میمیری حتما اینکار رو میکنم

خدانکنه دورازجونت بچه هات بهت احتیاج دارن پس بچه داری سخته جداشدن فقط خداانشالله شوهرت رواهل وعقل کنه وزندگی بهتربشه

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
بخدا الان چند روزه دعواست مادرش همش دخالت میکنه اینم میگه خونه داریم نمیگیرم مادرم تنهاست باید پیشش ...

وای وای شوهرمنم همین حرف رومی زدازدستش دیوونه می شدم 😭😭😭

خدانکنه دورازجونت بچه هات بهت احتیاج دارن پس بچه داری سخته جداشدن فقط خداانشالله شوهرت رواهل وعقل کن ...

آخه تا کی برای بچه هام بسوزم تا عمر دارم پس خودم چی که زندگی نکردم نفهمیدم خوشبختی چیه انقدر ازش متنفرم ی هفته اس جامو ازش جدا کردم

آخه تا کی برای بچه هام بسوزم تا عمر دارم پس خودم چی که زندگی نکردم نفهمیدم خوشبختی چیه انقدر ازش متن ...

یا می تونی توان مالی داری می تونی جداشی بچه هاتم باخودت ببر ولی اشتباه کردی ازاول نبایدبچه دارمی شدی اگه منم بچه دارمی شدم تواون زندگیه کوفتی باید می موندم و زجرمی کشیدم ولی خداروشکر این یه کاروزرنگی کردم