2777
2789
عنوان

چرا تو فامیل ما سن ازدواج اومده پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😁از نظر فامیلامون اره

من خودم۲۷ ازدواج کردم حس میکردم خیلی بچه ام ولی فامیلامون اینجوری بودن مخصوصا خوانواده مادریم داییم به مامانم گفته بود پس کی دخترتو شوهر میدی یعنی خواستگارم داره🤣🤣🤣 حالا خود داییم دخترشو۱۴ساله شوهر داد نگران بود

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
من خودم۲۷ ازدواج کردم حس میکردم خیلی بچه ام ولی فامیلامون اینجوری بودن مخصوصا خوانواده مادریم داییم ...

😂😁بابا بخیال کلا شوهر کردن ی چیز چرته مگه با یکی ازدواج کنی که هم پولدار هم خوشگل هم عاشقت باشه

😂😁بابا بخیال کلا شوهر کردن ی چیز چرته مگه با یکی ازدواج کنی که هم پولدار هم خوشگل هم عاشقت باشه

بخدا مجرد بودن کیف داره آزادی من که از مجردیم نهایت استفاده رو کردم خیلیم راضیم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
میشه بپرسم کجا زندگی میکنید پسر 15ساله نهایته نهمه چجوری میتونه ی زندگی رو اداره کنه

اداره نمیکنن که... چی تو جامعه ما درست اداره شده که خانواده درست مدیریت بشه. این همه دعوا، بداخلاقی، بزهکاری، عقده، حسادت، بیماری های روحی روانی از کجا نشات میگیره. چون بدون آموزشهای مهارت زندگی میرن دنبال تاج و گل و آرایشگر و دوربین فیلمبرداری. هیچکس بهشون نمیگه این قراردادی که به عنوان عقد امضا میکنی از نظر حقوقی چه چیزهایی به دست میاری یا ملزم به رعایت چه تعهداتی هستی. فقط عروس بازی و نی نی بازی و دوست دارن.

من تو اشناها و فامیلا رو دیدم مثلا تو دهه ۵۰یا ۶۰ تو سن کم ازدواج کردن دوباره وقتی بزرگتر شدن حدود مثلا ۲۷سال یا۳۰سال دوباره فیلشون یا هندوستان کردن و دوباره تجدید فراش کردن چون قبلا به بلوغ کافی نرسیده بودن و معیارهاشون چند سال بعد تغییر کرده الانم اکثر ازدواجها تو سن کم منجر به طلاق میشه اینا فقط به بلوغ جنسی و جسنی رسیدن ولی سبک زندگی رو خیلی کم بلدن اشتباهه محضه ازدواج تو سن پایین