2777
2789
عنوان

آیا کسی بوده که امور ماورائی مثل اجنه باعث خراب شدن حال روحیش بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 32 پست

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

و ذکر لا اله الا الله و آیت الکرسی رو زیاد بخونید

اگرم تهرانید دکتر احمدخانی ها روانپزشک تو بلوار کشاورز  رو برید بعضی دکترها قرص الکی میدن بدتر توهم میزنید

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان هر چیزی که هست ، حالا چه اختلال روحی باشه و یا متافیزیک ، من پیشنادم اینه که نماز اوّل وقت بخونی و مداومت داشتی داشته باشی.چهارقل و آیت الکرسی هم در کنارش بخونی.این دستور آیت اللّه بهجته..از طریق ارتباط با خدا حالت بهتر میشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
تو چ حالاتی داری

افکار وسواسی 

یه بار توهم سرطان یه بار ام اس یه بار اختلال نادر که کلا تو کره ی زمین ۶۰ نفر از ۲۷ خانواده داشتن و درمان نداره و در کمتر از ۳سال باعث مرگ میشه 

الانم به این فکر میکنم نکنه دکتر اشتباه تشخیص بده که ما مردیم و بذارمشون تو قبر 😭😭😭

مردم از تب و لرز و سر درد😭😭😭

خواهر کوچیکه پاشده میگه دیشب یه چیز سیاه دیدم بسم الله گفتم دیگه ندیدمش میگم توهم زدی میگه نه واقعا دیدمش 

نمیدونم 😭😭😭

اسی جان هر چیزی که هست ، حالا چه اختلال روحی باشه و یا متافیزیک ، من پیشنادم اینه که نماز اوّل وقت ب ...

فقط نماز صبح رو نمیخونم وگرنه بقیه نمازجمعه اول وقتن 

چهارقل روزی ۳ بار میخونم آیت الکرسی و نادعلی کبیر هم هر روز میخونم 

ممنون عزیزم دعام کن به بی بی فاطمه قسمت میدم

انشالله زودی خوب میشی 

اونایی که با ذکر خوب میشن مداومت میکنن حداقل این ذکرها رو گه گفتم روزی ۱۰۰ تا بیشتر باید بگید

یکی دو ماه هر روز باید بخونید

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮

فقط نماز صبح رو نمیخونم وگرنه بقیه نمازجمعه اول وقتن چهارقل روزی ۳ بار میخونم آیت الکرسی و نادعلی کب ...

خیلی خوبه.ان شاءاللّه مثمر ثمر باشه.ولی سعی کن هر از گاهی نماز صبح رو هم اوّل وقت بخونی.چون فوق العاده تأثیر داره توی هاله ی انرژیمون.البتّه من خودمم به خاطر بدخوابی نمی تونم اون زمون بیدار بشم.🤕 ولی امیدوارم در آینده بتونم.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.