2777
2789
عنوان

ماشینو بفروشم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ الان من تقریبا ۴۰۰ تومن طلا بخرم سال بعد هیچی هیچی ک نشه حداقلش میشه ۵۰۰ تومنماشین اگ انقد گرون ب ...

عاقلانه اس

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اصلا .شوهرکردیم کارکنه واسمون خوشی کنیم پس انداز واسه کی بچه های که فردابهمون بگن میخاستین پس انداز ...

اینم حرفیه😂

ولی ماشین ما تو ایام تابستون میشه آژانس خانواده شوهر میان درو میکوبن و چندتا ادم ۸۰ کیلویی میشینن ک ما رو ببر فلانجا منم همش باید از دست کارای شوهرم حرص بخورم 

ب همین خاطر میگم بفروشم بدمش ی پس اندازی چیزی

البته شوهرمم ب این راحتیا کوتاه نمیاد

متاهلم ی سال نمیشه ازدواج کردمموقعی ک اینو خریدیم من تمام طلاهامو فروختمولی الان ماشینمون تو کوچه اس ...

وام بگیرید به نظرم داستانه اینطوری 

بعد طلاهاتو که فروختی خب خدا خیرت بده دختر 

ولی شوهرت باید بعدش برات میخرید طلاهارو باز

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
عزيزم ما شرايط شمارو نميدونيم زياد رفت و امدداريد باماشين يا خير كدوم شهريد شوهرت ميتونه با اسنپ كنه ...

شوهرم کارشو داره اسنپ نمیخاد دیگ محل کارشم سر کوچه خودمونه

رفت و امد خاصی نداریم با ماشین مگه بریم ی دوری بزنیم یا من تو هفته یکی دو روز فقط میرم دانشگاه