2777
2789
عنوان

ماشینو بفروشم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وام بگیرید به نظرم داستانه اینطوری بعد طلاهاتو که فروختی خب خدا خیرت بده دختر ولی شوهرت باید بعدش بر ...

تو این ۸ ماهی ک فروختم یکی دوتا تیکه سبک واسم خریده

دست و بالش خیلی باز نیست

اره ما واقعا ماشین زیرپامونه ولی خب خونه نداریم و خرج داره جاشو نداریم و...باتوجه ب این شرایط

طلای دست دوم یا آب شده بخر.

خرید شمش نقره هم پیشنهاد می کنم.100 گرمی و داخل بسته بندی هستن.می تونی از طلافروشیا بخری.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
اولا ماشین بیشتر به کارت میاد ثانیا تو ۳۰۰ طلا بگیر نهایت سودش سال بعد بشه ۳۰ تومن ؛ ولی همین ماشینت ...

ما جاشو نداریم ماشین‌میمونه تو کوچه اینجاعم‌ک خدا بده برکت دزد و...

از اونطرفم آژانس پدرشوهر مادرشوهره تو کل تابستون واسه تفریحاتشون من همش باید حرص بخورم ک شوهرم‌نمیتونه مدیریت کنه

از اونور پول واسه خرید خونه نداریم و...

آهان پس دقیق نمیدونی چون منم ۱۴۰۱ دارم میخوام بفروشم خواستم قیمتش دربیاد 😅

اره بابا من این فکر زده ب سرم فقط😂

شوهرم عاشق این‌ماشینه اصن فک نکنم حالا حالاها قبول کنه

اگه اهل گشت و گذار نیستی بفروش من اگه دوست پسرم ماشین نداشته باشه کات میکنم باهاش شوهر که جای خود دا ...

اهل گشت و‌ گذار هستیم ولی ن در اون حد 

مسافرت و اینا نمیریم خیلی