2777
2789
عنوان

چرا انقدر قضاوت میکنن بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 34 پست
با حرف اون تو بی یندو بار شدی؟ ن.. بقیه خودشون میفهمن ک حق با کیه تو خودتو ناراحت نکن. ب من خیلی از ...

از نظر شما واقعا مشکل داره یه دختر با دوست پسرش بره بیرون 

یه دختر ۱۷ ساله بدون هیچ کاری 

ممنون میشم نظر واقعییت رو بگی گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر شما واقعا مشکل داره یه دختر با دوست پسرش بره بیرون یه دختر ۱۷ ساله بدون هیچ کاری ممنون میشم ن ...

ن چ ایرادی داره وقتی رابطه فراتر از ی رابطه معمولی نره؟ 

هرچند من تو این سن خودم هیچوقت نمیرفتم ولی هیچوقتم کسایی ک رفتن رو سرزتش نکردم فقط بهشون تذکر دادم ک حواسشون به خودشون باشه، همین! من مسئول کارایی ک دیکران میکنن نیستم فقط میتونم راهنماییشون کنم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
خیلی ناراحتم بخدا چرا اینجوری شدن مردم

سایت مثل قبل نبست نباید هر آیدی رو جدی بگیری گلم بیشترشون دختربچه و حتی پسر بچه ان 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
ن چ ایرادی داره وقتی رابطه فراتر از ی رابطه معمولی نره؟ هرچند من تو این سن خودم هیچوقت نمیرفتم ولی ه ...

اره واقعا وقتی رابطه جنسی و اینجور چیزا نباشه به نظر منم اشکالی نداره ولی خب خیلی ها قضاوت میکنن

بخدا من خیلی از همکلاسی دیدم شب خونه دوست پسرشون میمونن بخدا