2777
2789

استخدامی چی و کجا؟؟؟ 

معدل به اندازه پارتی و اشنا و پول مهم نیست

شما اگه کل تستارم درست بزنی اشنا نداشته باشی یا سیبیل مصاحبه کننده رو چرب نکنی بازم رد میشی ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استخدامی چی و کجا؟؟؟ معدل به اندازه پارتی و اشنا و پول مهم نیستشما اگه کل تستارم درست بزنی اشنا نداش ...

آزمون های استخدامی مثلا بانک و آموزش و پرورش و اینا 

آخه الان پارتی هم خیلی جواب نمی‌ده آشنای ما رییس بانک بود پسرش رو نتونست بیاره 

شما اول حتما حتما باید آزمون رو قبول بشی بعد برای مصاحبه میتونی پارتی بازی کنی 

آزمون های استخدامی مثلا بانک و آموزش و پرورش و اینا آخه الان پارتی هم خیلی جواب نمی‌ده آشنای ما رییس ...

کارمندای بانک رئیسشون رئیس بانک نیست و دولته

مثلا رئیس بانک نمیتونه کارمندشو اخراج کنه و فقط میتونه جا به جاش کنه و ورود و خروج پرسنل با انگشت نگاری توسط دولت ثبت میشه نه رئیس بانک و اگرم رئیس بانک راضی نباشه از کارمندش اونم با نامه نگاری و چندین ماه دردسر میتونه جا به جاش کنه.......

شما فرزند جانباز باش پارتی تو قسمت استخدام دولتی داشته باش بی سوادم باشی نونت تو روغنه

مگه اونایی که وزیرن و تو مجلس اندازه سن فیل و لاک پشت سن دارن سواد درست و حسابی دارن مگه؟؟؟؟؟ 

اگه داشتن وضع مملکت این بود؟؟

خب اونا لابد بدون آزمون بودن سازمانی کهه آزمون بزاره حتما باید قبول یشی

من زن داییم استخدام بانک شده چون داییش یک پست بسیار مهم فک کنم نظامی سپاه باشه عموش یک پست درخورد داره و کل بچه هاش هم استخدام اموزش و پرورش شدن هم تو بانک و اداره ثبت اسناد کارمند دولت شدن.... بعد تازه لیسانس پیام نور بزور خوندن و با ۶ ۷ سال دانشگاه فقط میوفتادن

من زن داییم استخدام بانک شده چون داییش یک پست بسیار مهم فک کنم نظامی سپاه باشه عموش یک پست درخورد دا ...

خب تو آزمون های استخدامی اطرافیان ما قبول شدن 

و پارتی هم نداشتن 

بنظرتون بدون پارتی اصلا نمیشه واردش شد ؟

خب تو آزمون های استخدامی اطرافیان ما قبول شدن و پارتی هم نداشتن بنظرتون بدون پارتی اصلا نمیشه واردش ...

شاید شما و اطرافیانتون تو ایرانی زندگی میکنید که صدا و سیماش میگه ۷۰ درصد مردمش مخالف رفع فیلترینگ اینستا و تلگرامن 

خب تو آزمون های استخدامی اطرافیان ما قبول شدن و پارتی هم نداشتن بنظرتون بدون پارتی اصلا نمیشه واردش ...

میشه

باکارت ورق گذشته ایندتو میگم رضایتتون انرژی مثبته برام خوشحالم میتونم کمکتون کنم

شاید شما و اطرافیانتون تو ایرانی زندگی میکنید که صدا و سیماش میگه ۷۰ درصد مردمش مخالف رفع فیلترینگ ا ...

ینی شما مشکل و دردتون رفع فیلترینگ؟چ نونی براتون داشت ناموسا

ماها ک خوشحالیم فیلترع کاش ب جای رفع اینا مسیولین فکر رفع گرونی بودن