2777
2789
میشه

اون همه معترض فرهنگیان به رد شدنشون تو صدا و سیما ی خودتون کشک بودش؟؟؟ 

البته که تهش قراره جزو همین تجمع کنندگان بازنشستگان بشن 

البته به شما باشه که اصلا معترضی تو ایران نداریم که بخوان تجمع کنن

اون همه معترض فرهنگیان به رد شدنشون تو صدا و سیما ی خودتون کشک بودش؟؟؟ البته که تهش قراره جزو همین ت ...

هعییی

باکارت ورق گذشته ایندتو میگم رضایتتون انرژی مثبته برام خوشحالم میتونم کمکتون کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی شما مشکل و دردتون رفع فیلترینگ؟چ نونی براتون داشت ناموساماها ک خوشحالیم فیلترع کاش ب جای رفع این ...

راحت ترین کاری که میتونن بکنن رفع فیلتر..ینگه که همونم نمیتونن انجام بدن وگرنه رفع گرونی و دلار که از مسئولین انتظار نمیشه داشت انقدر ماشالا با عرضن خداروشکر استارلینک و ماهواره هاش قراره به گوشیامون اینترنت بدون فیلت..ر بدن.....

شمام خوشحالی فیلترین..گ هست که فیلت.ر شکن میفروشی 

راحت ترین کاری که میتونن بکنن رفع فیلتر..ینگه که همونم نمیتونن انجام بدن وگرنه رفع گرونی و دلار که ا ...

ن جانم قضاوت ناحق نکن من و هفت جد و ابادم تو اینکارا نیسیم فقط میدونم این برنامه ها جاسوس اونوره ابه روز خوش

اسی من ک هرکی میبینم بدون پارتی قبول شده در مورد سهمیه جانبازی ا هم ک اونا کلا جدان و با ازادا رقاب ...

یادت رفت به اسی بگی چون دخخره شانسش از پسر سیبیل کلفت برای قبولی تو مصاحبه بیشتره ها

ن جانم قضاوت ناحق نکن من و هفت جد و ابادم تو اینکارا نیسیم فقط میدونم این برنامه ها جاسوس اونوره ابه ...

پس چرا خود مسئولا توشن و پیام میزارن تو شبکه هایی که خودشون فیلت...ر کردن؟😅

خب تو آزمون های استخدامی اطرافیان ما قبول شدن و پارتی هم نداشتن بنظرتون بدون پارتی اصلا نمیشه واردش ...

به این حرفا گوش نده بخون قبول میشی خیلیا با پارتی قبول شدن خیلیا هم بدون پارتی

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

البته که دختر خانما شانس قبولی تو مصاحبه به مراتب بیشتری نسبت به اقایون دارن.....همه جذب اونی میشن ک ...

چقد داستان میبافی مگه میخوان مدل استخدام کنن

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

البته که دختر خانما شانس قبولی تو مصاحبه به مراتب بیشتری نسبت به اقایون دارن.....همه جذب اونی میشن ک ...

وای چرا تهمت میزنی 

بخون شما هم قبول میشی 

اتفاقا پسرها برای اموزش و پرورش بیشتر جذب میشن و کمبودشون بیشتره 

وای چرا تهمت میزنی بخون شما هم قبول میشی اتفاقا پسرها برای اموزش و پرورش بیشتر جذب میشن و کمبودشون ب ...

من نیازی ندارم که استخدام دولت بشم خداروشکر

خوندنیامونو خوندیم و شدیم مهندس ناظر و طراح مکانیک و ازمون نظام مهندسیو قبول شدیم و پروانشم گرفتیم ۵ ماهه

ولی ماشالا وضع مملکت انقدر گل و بلبل هستش و ملت با هزینه نسبتا کم میتونن خونه بسازن تو این ۵ ماه یدونه کارم نگرفتیم و تصمیم دارم پارش کنم جدیدا اون پرینت پروانمو 

وای چرا تهمت میزنی بخون شما هم قبول میشی اتفاقا پسرها برای اموزش و پرورش بیشتر جذب میشن و کمبودشون ب ...

تهمت نمیزنم تو دانشگاه طرف دکترای مهندسی مکانیک داشت تو امتحان دختره هیچی بارش نبود و خودم دو تا سوالو بهش رسوندم و برگشت خالیییی بود شد ۱۸

ما که پدرمون درومد و کلی ارائه دادیم و امتحانم خوب دادیم شدیم ۱۳.... پسرام نص و نصف میوفتادن و دخترا از استادا راضی راضی