2777
2789
عنوان

دختر فالو داره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 70 پست
مرسی از راهنماییت❤بنظزت چطور حالیش کنم؟

اول بهش بگو پیجتو داشتم نگاه میکردم چندتا دختر بودن کی هستن؟بعد ک گفت بگو من خوشم نمیاد تو پیجت دختر غریبه ای جز من باشه و با این شرایط اوکی نیستم انفالوشون کن

اگه کرد که هیچی

اگه نکرد بگو پس من میام روی پیجت که منم حالم خوب باشه

اگه مقاومت کرد بگو یا دخترای پیجت رو انفالو میکنی یا دیگه نمیخوام این رابطه رو

اگه قبول نکرد این رو هم باز تبریک میگم باسن مبارکش گوهیه و شما باید جدا شی ازش

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این عادی نیس ازش بپرس حتما به چیزی که بهت گفتم حتما توجه کن

اخه من فالو نداشتمش ی جوریه اینو بگم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

اول بهش بگو پیجتو داشتم نگاه میکردم چندتا دختر بودن کی هستن؟بعد ک گفت بگو من خوشم نمیاد تو پیجت دختر ...

اخه من پیجشو فالو ندارم اونم نداره😭اگ دوسال دیگه ک مثلااا خاست با این گه رابطم جدی بشه اون موقع شاید پیج همو داشته باشیم

تا اون موقع هم من میمیرم و زنده میشم 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

چقدر داخل ایران روشن فکر شده،اصلا اوکی نیست حتی خارج از ایران

چی؟ 

منظورم اینه ک اصلا نرمال نیست دوستت دخترای دیگه رو فالو کنه

اره خب ی سریام تو فاز رفتن ک مام داریم مشکلی نداره

بعد کافیه همین اتفاق برا خودشون بیفته

ازکجا دیدی پس

پیج فیکه مشترکارو میزنه برام پیجه خیلی زیاد ادم توش هست 

دیدم تو مشترکا اون خراب هستش

پیج فیکه مشترکارو میزنه برام پیجه خیلی زیاد ادم توش هست دیدم تو مشترکا اون خراب هستش

همینو بهش بگو

بگو از اینجا دیدم

رودروایسی نداشته باش رک حرفتو بزن

اصلا نمیخواد این چیزا رو بگی بگو پیجم پریده یمدته نمیاد بالا پسوردتو بده یمدت با اینستای تو بیام 

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
همینو بهش بگوبگو از اینجا دیدمرودروایسی نداشته باش رک حرفتو بزناصلا نمیخواد این چیزا رو بگی بگو پیجم ...

راهکارات خیلی خوبه خدایی

کاش ادم باشم اجراشون کنم

اگر غلطی نمیکنه ک واقعا نباید بترسع و نده

مثلاً بگو عزیزم تو پیجت دختر فالو داری اگه گفت آره که هیچ اگه گفت نه ولی تو می‌دونی داره بهت دروغ می ...

عااالی بود

حتما ازش میپرسم

خدایا کاش بگه نه من با خیال راحت برم حتی اگ بگه اره هم ینی قشنگ میدونه دختر فالو داره