2777
2789
عنوان

دختر فالو داره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 70 پست
اون ی دختر غریبه ستتوی استخرحساس نیستم

اینو حق داری 

ولی عزیزم حتما حتما اول از خودش بپرس اگه رک راست بهت گفت که هیچ چیزی بینشون نیس ولی اگه دیدی داره تورو میپیچونه یا دعوا راه انداخت بدون بینشون یچیزی هس

چی بگم ولی به خدا ربطی به این چیزا نداره طرف ۷۰۰ تا دختر فالو کرده بود آخرشم رفت یه دختر دیگه گرفت ک ...

گوهن گوه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسری که جنس مخالف فالو نکنه خیلی کم پیش میادمنم با این موضوع خیلی مشکل داشتم با اینکه دخترای پیجش او ...

من بهش مستقیم نگفتم کاش بتونم بگم و اگ بعدش دیدم باز داره بدون عذاب وجدان گورم گم کنم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

هرجور خودت صلاح میدونی ولی به نظر من بهتره برای اینکه مطمئن بشی اشتباه نمی کنی ازش سوال کنی و اگر جو ...

نمیدونم کیو. چطور ازش بپرسم اصلا

من بهش مستقیم نگفتم کاش بتونم بگم و اگ بعدش دیدم باز داره بدون عذاب وجدان گورم گم کنم

مستقیم بگو

من مستقیم گفتم گفت میخوام فالوورام برن بالا اصلا خودت بیا رو پیجم ک ببینی با کسی حرف نمیزنم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
البته یچیزی بگم.... اینکه میدونسته تو ازین کار خوشت نمیاد؟ بهش گفته بودی؟

نه دقیق بهش نگفتم اصلا

ولی خودش میدونه من هزار بار گفتم پیج من بدون پسره خالیه همه اقوامن و ازین چیزا

وقتی من این همه تاکید دارم ینی اون خرم بدونه من میخوام اونجور باشه ن اینکه هرخری دید فالوش کنه

اینو حق داری ولی عزیزم حتما حتما اول از خودش بپرس اگه رک راست بهت گفت که هیچ چیزی بینشون نیس ولی اگه ...

بنظرت عادیه که بیاد پیج قبلیشو پاک. کنه پیج جدید بزنه و قفلش کنه؟ 

و خب دختر باشه داخلش

من ک اصلاعادی نمیبینمش

منو باش فکردم ادم شده نگو این ادم. بشو نیسن

چند سالته؟

18

اون کثافتم24

مستقیم بگومن مستقیم گفتم گفت میخوام فالوورام برن بالا اصلا خودت بیا رو پیجم ک ببینی با کسی حرف نمیزن ...

منم بعدا بهش میگم

میرینم بهش

اگه دیدی مقاومت میکنه بگو یا من یا اون دخترای پیجت

مرسی از راهنماییت❤

بنظزت چطور حالیش کنم؟ 

بنظرت عادیه که بیاد پیج قبلیشو پاک. کنه پیج جدید بزنه و قفلش کنه؟ و خب دختر باشه داخلشمن ک اصلاعادی ...

بدون هیچ دلیلی پاک کرد؟

یعنی به این پیج شخصیش  چیزی زده ؟! 

نمیدونم والا ولی میگم اگه میخاین اون پیجش خصوصی باشه میتونست لازم نبود پاکش کنه

بدون هیچ دلیلی پاک کرد؟یعنی به این پیج شخصیش چیزی زده ؟! نمیدونم والا ولی میگم اگه میخاین اون پیجش ...

اره هیمنجوری یهو حذفش کرد یکی دیگه زد

من ک سردر نمیارم چ غلطی میکنه

ففط اینو میدونم ک حسم قشنگ بش تموم شد