2777
2789
عنوان

دختر فالو داره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 70 پست
بنظرم یکم داری سخت میگیری

ببین عزیزم اصلا نمیگیرم

اثل پیجش باز بود راحت تر کنار میومدم الان قفلش کرده 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

خوشم اومد خودت درست ترین فکر رو کردی.. نگفتی چیکار کنم و اینا نگین کات که نمیتونم😊🤗

من میدونم واسه من بهتر از اون هزارون ریخته

گوهی نیست که 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقامیدونی ک عکسدختره نیمه لخت بودمن چطور میتونم باز ب این ادم حس داشته باشم

عزیزم بیخیال حرفهای بقیه ادمی که الان اذیتت کرده در اینده هم اذیتت میکنه اگه حست میگه هوله بندازش تو اشغالی

شاید دختر خاله ای دختر عمه ای یا یکی از دوستاشونه.اگر تعدادشون زیاد نیست و فقط یکی دوتاست به نظرم زو ...

اصلا ازش نمیپرسم اون خودش میدونه من این چیزارو نوشم نمیذد بارها تاکید کردم پیج من بدون پسره اون اضلا درمورد پیجش حرف نمیزنه

بعدشم طرف پسرخالمه من میپونم کی فامیله که غریبیه

اها خب نه سحت نمیگیری 😶

دلم میخواد بشینم زار زار برا سادگی خودم گریه کنم ثقتی میدونه خوشم نمیاد

من ب چشم خیانت میبینم کارشو

دیگه ن عکس دختری ک توی استخره منم با همکار مشکلی ندارمتازه فقط این یکیشو دیدم

چی بگم 

ولی به خدا ربطی به این چیزا نداره 

طرف ۷۰۰ تا دختر فالو کرده بود آخرشم رفت یه دختر دیگه گرفت که از همه ی فالوراش زشت تره 

پسرا پیچیده ن

🌡A🩸

مشکلت اینه دختر بیحجاب ببینه؟

مشکل من اینه چرا توی پیج شخصیش باید دختر غریبه باشه اونم با اون تیپ و قیافه خراب

من اونقد بهش مطمعن بودم هیچ غلطی نمیکنه اما الان حسم بهش تغییر کرد

پسری که جنس مخالف فالو نکنه خیلی کم پیش میاد

منم با این موضوع خیلی مشکل داشتم با اینکه دخترای پیجش اونقدر تحفه نیستن ولی چندبار گفتم گوش نداد نخواستم اعصاب خودم رو خورد کنم فقط دیگه جدی نگرفتم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
اصلا ازش نمیپرسم اون خودش میدونه من این چیزارو نوشم نمیذد بارها تاکید کردم پیج من بدون پسره اون اضلا ...

هرجور خودت صلاح میدونی ولی به نظر من بهتره برای اینکه مطمئن بشی اشتباه نمی کنی ازش سوال کنی و اگر جواب پرتی داد تمومش کنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

شوهرم منم دختر دایی فامیلاش فالو داره چندتا پیج بلاگر هم یعنی چی آخه😐😂تو زیادی حساسی

اون ی دختر غریبه ست

توی استخر

حساس نیستم 

من میدونم واسه من بهتر از اون هزارون ریختهگوهی نیست که

البته یچیزی بگم.... اینکه میدونسته تو ازین کار خوشت نمیاد؟ بهش گفته بودی؟

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

عزیزم بیخیال حرفهای بقیه ادمی که الان اذیتت کرده در اینده هم اذیتت میکنه اگه حست میگه هوله بندازش تو ...

حسم میگه اصلا نیست اصلااا. پسر واقعا خوبی بود اما وقتی همچین غلطایی کنه من کامل از چشمم میفته

مخصوصا زمانی ک من همش اونو در نظر میگرفتم

اره عزیزم لیاقت شما مردی هست که ندونه دختر چیه پس بشین تا بیاد

میشینم و میبینی خوبشم میاد