2777
2789
عنوان

دختر فالو داره🥲

403 بازدید | 70 پست

ب معنی واقعی از چشمم افتاد

روزمو خراب کرد

دیگه دوستش ندارم اصلا خیلی بی لیاقته 

شاید حرفم نزنه باهاشون اما همینکه پیجش قفلع بعد دختر فالو کرده ینی من باید ب خودم بیام

حس میکنم لیاقت من واقعا ی ادم بهتر ازاونه منم این همع درخاست از پسرا دارم همیشه حرمتشو نگه داشتم قبول نکردم

بی لیاقت ترین ادمی ک تو زندگیم دیدم تف 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مگه دختر فالو کردن گناهه

اره خیلی خیلی گناهه مخصوصا زمانی ک ب قول خودش دوستم داره

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کلی پسر همکار فالو دارم ولی هیچ صنمی باهاشون ندارم .....ربطی نداره که دختر

دیگه ن عکس دختری ک توی استخره منم با همکار مشکلی ندارم

تازه فقط این یکیشو دیدم

شاید دختر خاله ای دختر عمه ای یا یکی از دوستاشونه.

اگر تعدادشون زیاد نیست و فقط یکی دوتاست به نظرم زود قضاوت نکن و ازش بپرس.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

منم فالور پسر زیاد دارم چ ربطی داره اخه

اگ پیجش باز بود اینقد حرص نمیخوردم اومد قفلش کرد و اینکارو کرده

من ک از چشم افتاد ب سادگی و برا همیشه

همه چیز از فالو کردن شروع میشه اینا چیزای ساده و الکی نیستن

دقیقا

میدونی ک عکسدختره نیمه لخت بود

من چطور میتونم باز ب این ادم حس داشته باشم