2777
2789
عنوان

دختر فالو داره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگه نه که معلومه دروغ گفته بگه آره. راست گفته

سه چهار روز دیگه بحثش اومد وسط میپرسم ازش بهتون میگم❤

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

خبرشو بمنم بده ان شالله چیزی نیس

چشم حتما❤

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

چقد شبیه منی...اگه دیدی واقعا رابطه ای داره باهاشون جدا شو فقط

پدرشو در میارم

پدرشو در میارم

من اول دیدم مدل فالو کرده (ایرانی خوش هیکل) بعد کلییی ازش جلو دوستای مشترکمون تعریف میکرد(من نبودم بعدا فهمیدم) 

اونجا یه بار جدا شدم دیگه قسممم خوردم برنگردم خیلیم سخت بودا بعد سه هفته برگشت با کلی دعوا دیگه بخشیدم عین احمقا ولی باز هر شب دعوا میکردیم سرش که دیگه من کوتاه اومدم هر دفعه ام که من مقصر نبودم باز دوباره کوتاه میومدم میگفتم ببخشید 

من انقدر عاشقش بودم جای اون عشق گزاشتم وسط که بمونه 

دوباره باز هفته پیش یه دعوای خیلی کوچیک داشتیم شبش که رفتم عذر خواهی کردم(بازم من مقصر نبودم) رفتم دیدم اکسشو فالو کرده :)

بچه ام نیست ۲۷ سالشه کاش بچه بود میگفتم از حماقتشه

نمیدونم کیو. چطور ازش بپرسم اصلا

بگو تا حالا این دخترو ندیده بودم تو مراسم هاتون.

از فامیل های پدریته؟؟

اگر دیدی یکم من و من کرد یا یجوری مبهم جواب داد متوجه شو که داره دروغ میگه.

یکم بیشتر راجع بهش حرف بزن که وجدانش نذاره دروغ بگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من اول دیدم مدل فالو کرده (ایرانی خوش هیکل) بعد کلییی ازش جلو دوستای مشترکمون تعریف میکرد(من نبودم ب ...

وقتی مطمعنی ک ازشون خوششش میاد تمومش کن

بخدا هیچ گوهی نیستن

منم فقط منتظرم مطمعن بشم اگر ی ریزه حس باشع یا از سر اینکه خوشش اومده فالو کرذه ینی قشنگ تموم

بگو تا حالا این دخترو ندیده بودم تو مراسم هاتون.از فامیل های پدریته؟؟اگر دیدی یکم من و من کرد یا یجو ...

مرسی❤

اول از همه میگم دختر تو پیجت هست اگ گفت نه دیگ همونجا تمومه ادامه نمیدم هیچیو باهاش

وقتی مطمعنی ک ازشون خوششش میاد تمومش کنبخدا هیچ گوهی نیستنمنم فقط منتظرم مطمعن بشم اگر ی ریزه حس باش ...

دوسش دارم :)

الانم مطمعنم برگرده انقد زبون میریزه که خرش میشم باز روز از نو روزی از نو

دوسش دارم :)الانم مطمعنم برگرده انقد زبون میریزه که خرش میشم باز روز از نو روزی از نو

ما دخترا هممون مث. همیم تو این موارد