2777
2789
عنوان

شوهرم باهام سرده

134 بازدید | 12 پست

نزدیکیب خانواده شوهرم گند زده ب زندگیمون

مثلا الان ک مریضه هرچقدر من دورش بگردم باز مادرش هست ک هرشب بیاد و براش غذا و آب پرتقال بیاره

اگرم نباشم

دیشب انقدر نارحت بودم فیلم عروسی فامیلمون رو دیدم

از شدت نارحتی بهش گفتم چرااا ما عروسی نداشتیم اون موقع من ساده بودم یه عروسی خییللی ساده برام گرفتن

یه ارایشگا سر کوچمون ی لباس ساده

همشووو بهش گفتم با گریه

خییلی نارحت شد گفت حق داری الان از دیشب باهام سرده چیکار کنم

خانواده شوهرمم ک‌نمیزارن مستقل شیم مادرشوهرم شوهرمو عین ی بچه کوچیک میبینه کاری کردن از نظر مالی بهشون محتاج بشیم و خودمون اختیاری از خودمون نداریم الانم برا نهار میریم پایین خونه اونا بخدااا خستم حوصله اخم شوهرمم ندارم

تنها دلیل همه ی این مشگلات بی عرضگی و بی مسئولیتی همسرته تمام

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با خانواده شوهرم ی کوچه فاصله دارم ک البته از سر ناچاریه 

انقدددددددددد بدم میاد اینا بهمون نزدیکن

حالا برعکس مریض ک میشیم منو شوهرم نهایت ننش پاشه بیاد ی سر بزنه و بره دیگ اصن نمیگن شماها زنده اید یا ن؟ بعد شوهرم زبونش ۳ متتترررر درازه ک مامانم فلان مامانم اینجور مامانم اونجور 

منم با خانواده شوهرم ی کوچه فاصله دارم ک البته از سر ناچاریه انقدددددددددد بدم میاد اینا بهمون نزدیک ...

عزیزم ن باید انقدر زیااااد و لوس پسرشونو بار بیارن و افسارشو بدست بگیرن ن اینقدر هم بد باشن ک نیان ی سر بزنن

عزیزم ن باید انقدر زیااااد و لوس پسرشونو بار بیارن و افسارشو بدست بگیرن ن اینقدر هم بد باشن ک نیان ی ...

ببین ینی من کارم شده همش حرص خوردن... بی دلیلم نیستا

مثلا شما میگی کاری کردن گ استقلال مالی ندارید حالا برعکس من شوهرم از صب تا شب داره جون میکنه بعد اینا از بچگی ی جوری بارش اوردن ک باید حتمن کمک اینا کنه بخدا باباش جوونه ۴۵ سالشه سرکار نمیره درامد خاصی نداره

بعد مثلا بیرون ک بخایم بریم تفریح بخایم بریم باید اینا باهامون بیان چرااا؟؟؟؟ چون باباش پول نداره ک خانوادشو جایی ببره یا ماشین نداره

ببین ینی من کارم شده همش حرص خوردن... بی دلیلم نیستامثلا شما میگی کاری کردن گ استقلال مالی ندارید حا ...

حالا خوبههه بااااز من باباش پول داره اما باید اون مادرشوهرمو ببره ی جایی خودشش نمیبره

حالا خوبههه بااااز من باباش پول داره اما باید اون مادرشوهرمو ببره ی جایی خودشش نمیبره

بخدا همینا باعث شدن ک ماها نمیتونیم پیشرفت کنیم 

خاک بر سرشون بجای اینکه فکر پیشرفت بچه هاشون باشن بیشتر حرص خودشونو میزنن ک از بچه های بدبختشون بکنن

چند شب پیش پدرشوهرم زنگ زده پاشید بیاید اینجا آبگوشت درست کرده بود مادرشوهرم

منو شوهرم بیرون بودیم دیگ گفتیم میایم

شوهرم پاشده رفته مرغ خریده اورده خونه من مزه دار کردم بعد بردیم اونجا کباب کردیم😐😐😐😐😐