2777
2789
عنوان

عروسی دختر یازده ساله با مرد بیست و شش ساله واقعیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 4495 بازدید | 256 پست
همه گفتن پدوفیل هستش پسرهمن با ی ۲۷ ساله قراره ازدواج کنم اومدن خواستگاری و اینا۱۷ سالمهپدوفیل حساب ...

پدوفیلا شخصیت عجیبی دارن😬معمولا به بچه ها گرایش دارن مثلا زیر پونزده سال اینجا به همه میگن پدوفیل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک عالم بر سر اون پسر26 ساله

آخه اون اصلا چیز داره😐

دوتا حرکت بزنی داغونه ک

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

پدوفیلا شخصیت عجیبی دارن😬معمولا به بچه ها گرایش دارن مثلا زیر پونزده سال اینجا به همه میگن پدوفیل

اها ن من ۱۷ سالمه

اره دقیقا 😂😂

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

😂😂نسل ما پوستر بازیگرای دلنوازان یا برچسب جومونگ میخریدیم

برا پوستر نیمار کلی بابامو بردم دنبالش بگرده بخره،

اخرررفتبم مترو🤣🤣🤣💔بعد اخر هفته مثلا بازی داشت من کل هفته مثل سگ درسمیخوندم تا اخر هفته اوکی باشم،

بعد چی ساعت ۳ صبح میدیدی بازی داره 

من خرررررر میشستم نگاه مبکردم فردا ساعت۷ میرفتم مدرسه🤣🤣🤣

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
بخدا یادم نمیره ۱۵ سالم بود کل فکرو ذکرم نیمار بود میگفتم یروزی درس میخونم بورسیه میشم میرم برزیل کل ...

من هنوزم با ۲۴ سال سنم رو سلبریتی ها کراش میزنم 🤣

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خاک عالم بر سر اون پسر26 سالهآخه اون اصلا چیز داره😐دوتا حرکت بزنی داغونه ک

حتما که نباید همون اول بره سراغ رابطه 

میذارن وقتی بزرگتر شد 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

واقعا باور میکنید اینارو اون ایدا که کم کم ۲۰ سالو داره اینم حداقل ۱۷  ۱۸ سالش هست بیبی فیسه اخریم فیلتره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
حتما که نباید همون اول بره سراغ رابطه میذارن وقتی بزرگتر شد

خب چه کاریه 

بچه دارشدن بمونه واسه وقتی بزرگترشد رابطه بمونه واسه وقتی بزرگ شد

یه بارکی صبرکنن بزرگ شه بعد ازدواج کنن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺