2777
2789
عنوان

عروسی دختر یازده ساله با مرد بیست و شش ساله واقعیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 250 پست
اخه دختر خوب ۱۷ سال وقت ازدواجه؟؟؟؟ تو هنوز به سن قانونی نرسیدی برا خودت سیم کارت بخری یا گواهی نامه ...

همو دوست داریم 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حتما از دور و وریات چیزی ندیدیوالا منکه حتی از زبونشون هم شنیدم ک دلشون شوهر میخواد

بخدا سنشون اینجوریه به خاطر هورموناس الان نوجوونا رو ببین چقدر الکی عاشق یه بازیگر میشنو براش فن پیج میزنن

برات گزارش زدم چون حتی منتشر کردن چنین مزخرفاتی هم جنایته. کاش می شد بعضی تفکرات و عقاید و رسوم رو ا ...

شما با ۱۶ سال سن جات اینجا نیس که برای ما گزارش هم بزنی 

شما باید مشغول اماده شدن برای امتحان دی ماهت باشی 

انگار من همچین مزخرفاتی رو تایید کردم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

تو ده سالگی ازدواج کنن هیچ از زندگی و مسئولیت نمیدونن بعد زایمان واسه سنین پایین خیلی خطرناکه بچه بی ...

یاد میگیرن به مرور 

بچه دار شدنم بمونه برا وقتی بزرگتر شدن

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
یاد میگیرن به مرور بچه دار شدنم بمونه برا وقتی بزرگتر شدن

این حرفا چیه داری تشویق میکنی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

کوچیکم باشه حتما یه چیز توش دیدن که شوهرش دادن

خب من بااین کاری ندارم شما گفتی حداقل ۱۴ساله گفتم نه همون ۱۱سالشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
پدپفیل یعنی رابطه با بچه کجای دنیا ۱۷ سال بچس

همه جای دنیا زیر سن قانونی بچه هس 

الکی میگن. تازه چهارده سالگی میتونه بره دادگاه حکم رشد بگیره. دادگاه هم میفرسته پزشکی قانونی و..

عجب 

دنیای بدی شده واقعا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اونوقت من ۲۲سالمه مامانم میرن بیرون بابام میگه زود برگرد بچه تنهاس😐😐😐💔

🤣🤣بخدا منم 

این پریود شده؟؟؟؟؟!!!!!

والا من که فکر می کنم اینا همشون کلاه بردارن چون اینجور پیجا خیلی زیاد شده و همه ی حرفاشونم دروغه  اخه به دختره واقعا 11 نمیخوره... 13 14 میخوره 

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....