2777
2789
عنوان

عروسی دختر یازده ساله با مرد بیست و شش ساله واقعیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 4161 بازدید | 250 پست

بعضی از خانواده ها مرزهای بیشرفی و بی عاری رو جا بجا کردن

البته باید دعا کرد خدا همچین آدمایی رو سر راه آدم قرار نده

دختر دختر خالم ۸سالشه

اما انگار یه زن ۳۰ ساله تو بدن یه بچه ۸ ساله س

نمیتونم بگم این بچه روان آدمو چحوری خط خطی میکنه 

من ۱۸ سالمه بهم میخوره همسن این باشم بلکه کوچیک تر بیبی فیس ععع

منم 23 سالم هست همه بهم می گن بی‌بی فیس هستم ازم اونایی که نمی شناسن می پرسن کلاس چندمی 😐

عشقم بهم میگه دخترم باهم رفته بودیم بیرون بهم می گفت حس می کردم تو بچم هستی دستت گرفتم منم بابات هستم 😕😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اشتباههشنا چرا تاییدش میکنید؟

نمی دونم این خانم چشه چرا تفکراتش این جوری هست مگه اون دختر خانواده نداره یا این که نمی تونه بزرگ بشه خودش تربیت بشه راه درست انتخاب کنه حتما یکی باید تربیتش کنه😕

۱۹ سالش باشه یعنی اصلا رشد نکرده😂

نه بابا کنم 23 سالم هست همه بهم می گن بی‌بی فیس هستم ازم اونایی که نمی شناسن می پرسن کلاس چندمی 😂

عشقم بهم می گه دخترم بیرون رفته بودیم می گفت حس می کنم دست دخترم گرفتم منم باباش هستم 😂

نه منظورم خودم بودم می دونی مامانم می گه همسایه بالایی پسر جون داره خوب نیست تو خونه بمونی بعدم می گ ...

😂😂🤣🤣وای منمممممم 

زنگ میزنه بابام هی بهم اگ مامانم خونه نباش هی میگ همین دوروبرماااا 

من همینجام 

کار داشتی میام،

میگم بابا خب باش 😐😂

حالا ته خلافم اینه دیگه ایرپاد نمیزارم و موزیکای که نمیشه جبو خانواده گوش دادو بلند گوش میکنم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

دروغه 

همون آیدا و محسن پیج افشاگری گفته بود ۱۹ سالشه و موقعی ک کلیپ مدرسه گذاشته بودن با مدیر مدرسه که آشنا بوده هماهنگ کردن 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

بعضی از خانواده ها مرزهای بیشرفی و بی عاری رو جا بجا کردنالبته باید دعا کرد خدا همچین آدمایی رو سر ر ...

مگه چکار میکنه؟؟؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

😂😂🤣🤣وای منمممممم زنگ میزنه بابام هی بهم اگ مامانم خونه نباش هی میگ همین دوروبرماااا من همینجام ک ...

🤣🤣🤣

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دروغه همون آیدا و محسن پیج افشاگری گفته بود ۱۹ سالشه و موقعی ک کلیپ مدرسه گذاشته بودن با مدیر مدرسه ...

بازم کمه ولی اینارو نمیدونم چرا به جرم فریب مردم نمیگیرن 

نمی دونم این خانم چشه چرا تفکراتش این جوری هست مگه اون دختر خانواده نداره یا این که نمی تونه بزرگ بش ...

والا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
😂😂🤣🤣وای منمممممم زنگ میزنه بابام هی بهم اگ مامانم خونه نباش هی میگ همین دوروبرماااا من همینجام ک ...

آره بابای منم می گه دارم میام خونه 😂😂

ولی من خلاف دارم واقعا زنگ می زنم عشقم باهم حرف می زنیم 😂😂