2777
2789
تلگرام اگه کسیو بلاک کرده باشی وبعد اکانتو حذف کنی ودوباره نصب کنی خودبه خود بطور خودکار مخاطبانی که ...

ن این حذف نکرده چون هم بقیه اکانت هام بلاکه هنوزفقط یکیش بلاک نیس همم این ازون ادما نیست که تلگرامشو پاک کنه 

حتی اگه دلتنگ زن تون هم باشید که دوماه ازش بی خبرید بازم مخفی میکنید؟😐

بله...

دلایلش هم شیوه تکامل و یادگیریمون هست...

این پسر دوست یا عشق این خانم هم مشخصه فعلا تجربیاتش کامل نشده و هنوز صفر هست...

دلیلش هم میتونید توی این پست ببینید...

ما پسرا بعد از اولین بار یا دومین بار که به یک رابطه برمیگردیم، معمولا دخترا برعکس ما پسرا حتی اگه منتظر ما باشن و یا دلشون بخوان برگردن بازم طرفو تخریب میکنن و غرور یک پسر رو میشکونن بعد از اون شخصیت یک پسر عوض میشه و از اون موقع کمتر عاشق پیشه میشه و حتی اگه سال ها هم بگذره شاید دیگه برنگرده بعد از هر رابطه ای...

دلیلشم طرز تفکریه که زیر همین پست میتونید از خانما بخونید...

ما پسرا وقتی برمیگردیم معمولا بخاطر دلتنگی و ساختن دوباره طرف هست...

ولی بعضی خانما این مسئله رو کلا یکجور دیگه میگیرن حتی اگه دلتنگ باشن...

خانما یا فکر میکنن طرف دورش خالی شده برگشته و یا حوصلش سر رفته و یا هرچیز دیگه ای که کلا اشتباهه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن این حذف نکرده چون هم بقیه اکانت هام بلاکه هنوزفقط یکیش بلاک نیس همم این ازون ادما نیست که تلگرامشو ...

چ ربطی به از اون آدما نیس گاهی آدم پاک میکنه دوباره بروزسانی میکنه یا حالا به هر دلیلی

منو همسرم نزدیک دوماه دوریم از هم😐

من روابط شمارو نمیدونم حقیقتا...

توی جدایی طرز فکر افراد و دلیل جدایی و ذات طرف و شما مهمه...

انشالله که مشکلتون حل میشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی