2777
2789

بله 

نه این فکرو تا حالا نکردم. 

مسئولیت اقایون برام بیشتر هست و نمیتونستم به اون میزان با زندگی هماهنگ بشم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

اصلا دلم نمیخاست مرد باشم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کردم که اگر پسر بودم چیکاره می شدم یا چه فعالیت هایی برام بهتر بود ولی چون دخترم می تونم اما برام خیلی سخت تره.

مثلا من گاهی اوقات تو رویاهام فوتبالیستم ولی برای خانوم ها هم خیلی محدودیت داره هم خیلی سختی چند برابر آقایون.

ولی با این وجود همیشه از اینکه یک دختر هستم خوشحالم و با خودم دوستم.

نمیگم افتخار چون به نظرم جنسیت دستاوردی نیست که بهش مفتخر باشه چه پسر چه دختر و فقط می تونم بگم خوشحالم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اره مسئولیت هاشون بیشتره

توقعاتی که ازشون هست حقیقتا خیلی دردناکه

یه پسر 18 ساله نهایتا دوسال بتونه راحت واسه کنکور درس بخونه بعدش سربازی یقشو میگیره

خود سربازی یه پروسه وحشتناک هست که نزدیک به 2 سال از جوونیشون هدر میره

بعد از اون تو جامعه داغون اقتصادی و بیکاری هرجا برای ازدواج اقدام کنن ازشون توقع خونه و ماشین و حقوق خوب میره

در کل به نظرم سختی مرد بودن حتی از زن بودنم اینجا بیشتره

یه فمنیستی زردی هم بین یه سری خانوما هست اگه دقت کنید تو اماکن عمومی

مثلا زن بره بخش مردا تو اتوبوس هیچی نمیشه ولی یه مرد بیاد بخش خانما قیامت میشه دیگه

افتخار نمیکنم چون توی چیزی که برا بدست آوردنش تلاشی نکردم برام افتخار نداره 

دوران نوجوانی دوست داشتم پسر باشم 

الان کلا دوست دارم، نباشم 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)