2777
2789
عنوان

از حقت بگذر

14 بازدید | 2 پست

روان شناسی میگفت رفتم مدرسه .به والدین میگفتم به بچه هاتون یاد بدهید گاهی از حقشون بگذرن .

معلمی اومد گفت چرا این حرف را میزنید .بگید به والدین که به بچه هاشون حق کسی را نخورن ولی از حقشون نگذرند .

روان شناسه گفت گذشت تا سه سال بعد .

همون معلمه اومده گفته شوهرم فوت کرده .پسرم اومده گفته مامان خانه یک هشتمش مال شماست .بقیه اش مال منه .یا بفروش یا ازم بخر .پول واسه ساخت و ساز لازم دارم .میدونم حق پسرمه .ولی من واسش زحمت کشیدم .

روان شناسه میگه گاهی به بچه هاتون یاد بدهید گاهی از حقشون بگذرند .

من خودم گاهی از حقم میگذرم گاهی نمیگذرم .وجدان دارم .بدجنس نیستم .تا جایی از حقم میگذرم که به خودم اسیب نرسه .و تا جایی حقم را میگیرم که به دیگری اسیب نرسه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

خیلیییی خوب گفتی اگر مادرها از بچگی ب بچه هاشون صبوری و از خود گذشتگی یاد بدن خیلی از جرائم هم پیش نمیاد

دیروز ی تایپک بود دوتا بچه ۱۰ ساله باهم گویا گلاویز شدن یکی اون یکی رو هل داده خورده زمین و مرگ مغزی شده متأسفانه 

اگر ب بچه هامون یاد بدیم بابا حتما لازم نیست ی درگیری یا هرچی پیش اومد وایستی جواب بدی اینجور بدبختی ها هم پیش نمیاد

یکیشون اونجوری پر پر شد اون یکی تو کانون اصلاح و تربیت پر‌پر میشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
خیلیییی خوب گفتی اگر مادرها از بچگی ب بچه هاشون صبوری و از خود گذشتگی یاد بدن خیلی از جرائم هم پیش ن ...

روان شناسش اسم اقای عزیزی هست .تو تلویزیون میاد صحبت میکنه .خیلی قشنگ حرف میزنه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.