2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک خوشگلی بهتون قدرت میده عکسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 9439 بازدید | 538 پست

اسی دوباره بذار

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی عکس گذاشت یه بی‌پول لایکم کنه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ب نظر من سیاست و زرنگی به ادم قدرت میده و نه هیچ چیز دیگه. خوشگل خنگ جزو بدبخت‌ترین آدم‌هاست چون هم ازش سو استفاده میشه هم به خاطر حسادت دیگران و بی عرضگی خودش همیشه ته چاهه. کسی که از خوشگلی بهره ای برده صد در صد ادم زیرکی هم بوده

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

شما تو هر تاپیک یه حرف میزنی 

من از تاپیکات فقط کمبود و عقده دریافت کردم

خیلی خوبه که یه نفر زیبا و موفق باشه البته من عکس شمارو ندیدم

ولی وقتی حرفاتون متناقضه چجور میشه اعتماد کرد؟ یه جا میگید شوهرم معاون استانداره و شرایطشو قبول کردم

اونوقت تو تاپیکای بعدی هنوز نامزدید و عقدی درکار نیست اقا هم قصد ازدواج نداره و نوشتی یه ادم درست حسابی نمیاد سمتم و پسرا بگیر نیستن و ازین حرفا

تو تاپیک بعدی میگی من به نامزدم گفتم هنوز وقت میخوام واسه فکر کردن که قبولت کنم برا ازدواج یا نه

یجا دیگه میگی کیسای خوب برام خیلی زیاده واسه همین هنوز نامزدمو قبول نکردم برا ازدواج و درحال فکر کردنم!!! پس چجوریه که تو تاپیک دیگه ادم درست حسابی سمتتون نمیومد و نامزده هم قصد ازدواج نداشت  الان یهو دورتون پر شد از کیسای توپی که نمیدونی کدومو انتخاب کنی؟

بعدم نگران این بودید که وااای نکنه نامزدم عاشقم نشده باشه! ینی واقعا عاشقمه؟؟؟

کلا تو همه چیز ضد و نقیضی شما

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
شوهر ندارمنامزدیممعلوم هم نیست باهاش بمونم

تو پست انگشتر که تازه عروس بودی   چیشد هی لول داون میشی عزیزم؟؟؟

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
دقیقا یاد فیلم مالنا افتادم

از مدل حرف زدن استارتر هم کاملا مشخصه ادم با اعتماد به نفس و زرنگیه برای همین خوشگلی براش فایده داشته😬

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.