2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک خوشگلی بهتون قدرت میده عکسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 15821 بازدید | 557 پست
میدونین چیه اصلا چیکار به فیک یا واقعیش دارین دیدین گوسفندو ارایش کردت بودن چقد خوشگل شده بود اگه وا ...

خودش نیست یه کاربر متوهم و بچه ساله چ این چ کاربرایی ک میان الکی از حقوق و زندگی رویاییه توهمیش پست و تاپیک میزارن رو خدا نبخشه 😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

میدونین چیه اصلا چیکار به فیک یا واقعیش دارین دیدین گوسفندو ارایش کردت بودن چقد خوشگل شده بود اگه وا ...

منم خیلی ازم تعریف میکنن 

غیرممکنه بریم و جایی نگن چقد خوشگلی و خواستگار داشته باشم

ولی خوشگلی ی چیز نسبیه 

یکی از دوستام یبار میگفت خوبه ماسک میزنی با این قیافه😂

تازه من صورتم جوش داره یهوییام خیلی زشته ولی آرایش میکنم یذره فوق العاده بهتر(نسبت به قبل خودم وگرنه بازم خوشگلی ی چیز سلیقه ایه)

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم تقصیر خودته همه این قضاوت ک میکنن یا عکس نزار و هی ادعای خوشگلی نکن یا اگ میزاری ب کاربرا ثابت ...

خب مگه باید به خاطر اینکه امثال شما حس کمبودشون قلمبه نشه بگه وای من خیلی زشتم ؟ 

تا آروم بشی ؟ 

دلش میخواد عکس بزاره و بگه خوشگلم شما هم اگه میتونی به به نقاط قوت خودت افتخار کن 

All is one 

نه عزیزم لنز و فیلتتر و آرایشم همه رو خوشگل نمیکنه!

این عکسایی که گذاشتن واقعا زیباست ولی خودش نیستن

بله بیا

چه چشمای خوشگلی 😍😍

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بله عزیزم من خودمم ارایش میکنم لباس خیلی خوب میپوشم و به ظاهرم اهمیت میدم و میدونم اینکه تو جامعه نگ ...

معلومه که زیبایی موندگار نیست کسی نگفت هست 

ب هر حال زیبایی میتونه کمک کننده باشه در کنار تلاش و پشتکار 

خودتونم قبول دارید ولی تو بحث دیدگاهتون صفر و صدیه 

این دیگه واضحه واقعا

All is one 

لالالند چی بود بچه ها

اسم کاربری شو دیدم هعی تکرار میکنم لالالند یادم نمیاد

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر