2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک خوشگلی بهتون قدرت میده عکسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 9495 بازدید | 539 پست
توهمعلی عمته عقب مونده امروز جمعه س معلومه تعطیلی مدرسه نرفتی گفتی یه تاپیک فیک بزارم مردمو سرکار بز ...

وای چقدر میخندم

میگم فانه اینجا

میگن چرا میای نی نی سایت🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی واقعا سخته فهمیدن اینکه این عکسا برای یه نفره؟😐

واسه یه نفر هم باشه،عکسای تو نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اسی من باور کردم خودتی قیافت قشنگه ولی اینو از من داشته باش چهره همه چیز نیست

دقیقا منم باور کردم خودشه 

قرار نیس هرکی میاد اینجا تاحلا خارج نرفته باشه یا خوشگل نباشه 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
وای چقدر میخندممیگم فانه اینجامیگن چرا میای نی نی سایت🤣

هرهرهر خدا شفات نده ما بخندیم 😐

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

دقیقا منم باور کردم خودشه قرار نیس هرکی میاد اینجا تاحلا خارج نرفته باشه یا خوشگل نباشه

اگه خودش بود سخت نبود عکس یهویی حتی نصفه بده با دست اینجوری✌️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اسی یچیزی بگم قشنگی باکلاسی ولی اینجور از خودت تعریف کردن هی میای میگی خوشگلم الم بلم به تیپت نمیخوره 🤦‍♀️عکستو دیدم تجب کردم این حرفارو میزنی و همش میخای ثابت کنی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ندیدمممممم من 😒

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اگه خودش بود سخت نبود عکس یهویی حتی نصفه بده با دست اینجوری✌️

اصلا دلیلی نداره همچین کاری کنه چراباید خودشو اذیت کنه 

شاید الان تو شرایطی نیس بتونه عکس بگیره 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩