2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک خوشگلی بهتون قدرت میده عکسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 18836 بازدید | 559 پست
اگه خواستید بگید دوباره بذارمنمیخوام عکسام تو تاپیک بمونه

بزار لطفااا خوشگل خانوم من ندیدم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس اون حلقه و بافتی که تو عکس بالا پوشیده بودی یا عکس بدون میکاپ خودتو بزار ماجرا حل میشه

در غیراین صورت صدرصد فیکی که البته من همین الانشم شکی ندارم واسه کاربرا میگم

چون واقعا فیکه تو تاپیکاش قبلیش نوشته چشمام عسلیه اینجا چشماش سبز بود

نوشتم سبز عسلیه

اینهمه بد ذاتی از کجا میاد؟

شاید واقعا نی نی سایت داغونه نباید تاپیک بزنم🤦🏻‍♀️

خانم نابغه من تو همین تاپیک گفتم حلقه ام رو از روی این مدل سفارش دادمالانم دارمش و جلوی چشممهو این ع ...

خب باشه عزیزم 

عکس دستتو با همین حلقه بزار الان من خودم ازت بعدش معذرت خواهی میکنم

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
نوشتم سبز عسلیهاینهمه بد ذاتی از کجا میاد؟شاید واقعا نی نی سایت داغونه نباید تاپیک بزنم🤦🏻‍♀️

عزیزم ولشون کن عکستو بزار لطفا من ندیدم همینطور عکس حلقه تو 😍

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

نوشتم سبز عسلیهاینهمه بد ذاتی از کجا میاد؟شاید واقعا نی نی سایت داغونه نباید تاپیک بزنم🤦🏻‍♀️

اسی بخاطر ما که باور میکنیم و ندیدیم بزار دیگ

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

اسییییییی🙁🙁🙁 بزااااار 

انقدر دروغ نگو لطفا،مبخوای برات اسکرین بفرستم که نوشتی چشمات عسلیه

مردم و خر فرض نکن

شما متاسفانه بیماری کمبود توجه داری

انقدر دروغ نگو لطفا،مبخوای برات اسکرین بفرستم که نوشتی چشمات عسلیهمردم و خر فرض نکنشما متاسفانه بیما ...

شاید تو عکس لنز داره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛