2777
2789
میشه بگید چطوری دکترا قبول شدید ، چقدر خوندید و چیکارا کردید

آزمون دکتری دو بخش تئوری و مصاحبه داره. 

بخش تئوری که مثل همه‌ی آزمون‌هاست. منابع را گرفتم و مطالعه کردم.

مصاحبه، چالش برانگیزه. نه از این نظر که استرس داره و یک طوری تخمین اطلاعات شماست. بلکه از این نظر که اولین بار هست قراره اینکار رو بکنید.

نظر شخصیم: کسی در مصاحبه میزان اطلاعات شما رو نمیسنجه، بیشتر نحوه‌ی عملکرد شما در جلسه و مدیریت استرس و برقراری ارتباط مد نظرشون هست.

برای دانشگاه خوب، باید رزومه‌ی خوب داشته باشید. معدل‌های خوب، حداقل یک مقاله isi ، پایان نامه‌ی خوب، تسلط به پایان نامه و زبان خوب. گاهی ممکنه یک سوال به انگلیسی بپرسند و خوب جواب دادنش تاثیر مثبت در نظر اساتید داره.

.
دانشگاه دولتی کلاساش زیاده..اون آزاده که کمتر میرن احتمالن..ولا من توی خابگاه بچه های فیزیک و ریاضی ...

خب والا همه گفتن و جدا از اینجا از بقیه هم پرسیدم گفتن دو سه روز در هفته 😕 کارشناسی که آره هر روز هست ولی ارشد و دکترا واحد هاشون کمه ، بیشتر تحقیقاتی اینا هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.