2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید چطوری دکترا قبول شدید ، چقدر خوندید و چیکارا کردید

من دوره کارشناسی معدل الف بودم برا ارشد مستقیم روسیه شدم بدون کنکور همون شریف موندم

برا ارشد هم پایان نامم ساخت یه قطعه بود که دانشگاه نامه داد رفتم دو سه تا شرکت تا از تجهیزاتشون استفاده کنم 

پایان نامه که تموم شد نمره کامل دادن بهم به واسطه همون برا دکتری هم بورسیه شدم بدون کنکور رفتم

شما چه دانشگاهی بودید ؟ همه گفتند نهایت سه روز بود دانشگاه آزاد ارشدش که دو روز بود

من آزاد بودم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
شما چه دانشگاهی بودید ؟ همه گفتند نهایت سه روز بود دانشگاه آزاد ارشدش که دو روز بود

دانشگاه دولتی کلاساش زیاده..اون آزاده که کمتر میرن احتمالن..ولا من توی خابگاه بچه های فیزیک و ریاضی و مهندسی و خبلی رشته های دیگه هم بودن که تمام هفته توی خابگاه بودن و ماهی یکبارم خانه نمیرفتن

من رورانه دانشگاه شهیدچمران اهواز بودم..غیر ممکنه دانشگاه دولتی هفته یی دو روز کلاسش باشه.من که همچین چیزی توی دانگشاه چمران ندیدم واقعن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒