2777
2789
عنوان

پدر دوسدختر سابقش زنگش زد

143 بازدید | 6 پست

جواب نداد. طبیعیه؟؟؟ این بنده خدا هر چند وقت میاد مغازه شوهرم خرید. دیروز آمده خرید کرده امروز زنگ زده شوهرم و شوهرم که همیشه گوشیو جواب میده جواب نداد، چرا؟؟ شایدم از من ترسید. دلیل خاصی داره؟ یا شاید چون نمیتونه صمیمی حرف بزنه جواب نداده

ایشون چرا باید با همسرتون ارتباط  داشته باشه 

فامیل هستید

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فامیل نیست از مغازه میاد خرید می‌کنه. دخترش قبلا طلاق گرفته و شوهرمم به اینا نگفته که ازدواج کرده ...

باهاش حرف بزن که اگه برعکس بود چه حسی میگرفت 

باید برای آرامش خاطر شما باید یه حرکتی بزنه که بفهمند متاهل هست 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
باهاش حرف بزن که اگه برعکس بود چه حسی میگرفت باید برای آرامش خاطر شما باید یه حرکتی بزنه که بفهمند م ...

من چندبار بهش گفتم چرا هر وقت اون هس منو پنهون می‌کنی. بعضی وقتا به شوخی میگه نیا فلان جا که فلانی(دوسدختر قبلیش) تورو میبینه

من چندبار بهش گفتم چرا هر وقت اون هس منو پنهون می‌کنی. بعضی وقتا به شوخی میگه نیا فلان جا که فلانی(د ...

خوب پس خودت یه حرکتی بزن وقتی که اینو میگه برو ( البته اگه من باشم این کار رو میکنم)