2777
2789
عنوان

این کلیپ بلوتوثی رو یادتونه محسن یگانه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست
عزیزم درمورد امضات میگی الان چطور شده؟

هیچی همونطوره

خیلی نگرانشم شوهرمو پسرمم اصلا. رعایت نمیکنن برای تلویزبون و گوشی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

سایت مرض داره اجازه درج لینک مستقیم نمیده بزنید رو لینکه یه چن تا گذشته میاره گوگل رو بزنید باز میشه براتون 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من خیلی رو اهنگ مجید خراطها گریه کردم یه اهنگش بود که سیلی زده بود و معذرت میخواست ،دلم میخواست ...

اینو زدم اما دلم که از تو دل نمیکنه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
هیچی همونطورهخیلی نگرانشم شوهرمو پسرمم اصلا. رعایت نمیکنن برای تلویزبون و گوشی

پسر منم همین مشکل رو داره ۳سالو ۱۰ماهش هست تازه ۲ماه هست شروع کرده ب جمله گفتن های زیاد ولی مشکلی ک دارم تکرار میکنه حرفامون رو و درکش پایین هست؛دختر شما درکش چطور هست؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
پسر منم همین مشکل رو داره ۳سالو ۱۰ماهش هست تازه ۲ماه هست شروع کرده ب جمله گفتن های زیاد ولی مشکلی ک ...

اره دختر منم درکش کمه 

کلا دخترم الان دو سال ۸ ماهشه ولی حرف زدن و درکش انگار یه سال کمتره

شما دکتر بردین

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

اره دختر منم درکش کمه کلا دخترم الان دو سال ۸ ماهشه ولی حرف زدن و درکش انگار یه سال کمترهشما دکتر بر ...

نه هنوز ولی با ی گفتار درمان وقت گرفتم براش گفت باید حتما یکسال بیاریش گفتار درمان تا درکش از معنی کلمات بره بالا و تکرار نکنه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
نه هنوز ولی با ی گفتار درمان وقت گرفتم براش گفت باید حتما یکسال بیاریش گفتار درمان تا درکش از معنی ک ...

شما دیجیتال قطع کردین

شما دیجیتال قطع کردین

نه فقط محدود کردمه مخصوصا گوشی رو؛ از وقتی درکش بالاتر رفته صحبت کردنش خیلی بهتر شده

نه فقط محدود کردمه مخصوصا گوشی رو؛ از وقتی درکش بالاتر رفته صحبت کردنش خیلی بهتر شده

خب چقد محدود کردین

دارو هم میخوره؟

فرمان پذیر هست؟

اشاره میکنه؟

خب چقد محدود کردیندارو هم میخوره؟فرمان پذیر هست؟اشاره میکنه؟

نه فقط امگا۳ ی دوره براش گرفتم همین؛اشاره رو داره فرمان پذیر هم هست ولی مثلا بگم برو فلان چیز رو بیار بلند میشه بره بیاره ولی وقتی ندونه چی ب چیه دور خودش هی میچرخه چیز هایی ک میبینه رو میاره برام

نه فقط امگا۳ ی دوره براش گرفتم همین؛اشاره رو داره فرمان پذیر هم هست ولی مثلا بگم برو فلان چیز رو بیا ...

اهان ن دختر من اینجوری نیس مثلا بگم کنترل کنار بالش هست میفهمه

جمله های دوکلمه ای میگه ولی هنوز خیلی کلماتو نمیتونه ادا کنه

اهان ن دختر من اینجوری نیس مثلا بگم کنترل کنار بالش هست میفهمهجمله های دوکلمه ای میگه ولی هنوز خیلی ...

اینم میدونه ولی ی چیزهای ک‌ نمیدونه رو ی چیزدیگ‌میاره مثلا قابلمه رو نمیدونست چیه!تا بهش گفتم