مجرد که بودم سرکار میرفتمو بعدم میومدم خونه و پای گوشی و کامپیوتر بودم تو خانوادمون عشق و محبت بود اما همون زمانم من احساس تنهایی داشتم بعد که ازدواج کردم خوشحال بودم که بلخره از تنهایی درومدم ولی یکماهه اومدم خونه خودم افسردگی گرفتم شوهرم کل هفته سرکاره یک جمعه خونس که همش خوابه همش بهم میگف تو به خودت نمیرسی و فلان منم دیشب قشنگترین لباسمو پوشیدم وقتی از سرکار اومد اصن هیچی نگف حتی نگف چقدر این لباست بهت میاد😔صبحم بیدارم کرده که پاشو صبحانه بزار منم بلند شدم قشنگ سفره چیدم ولی صداش زدم بیدار نشد منم تنها صبحانمو خوردم😢خیلی بدم اومد ازش فقط به فکر خودشه حتی تو رابطه جنسی هم فقط و فقط به فکر خودشه حالم داره ازین زندگی بهم میخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نظرم تنهایی بعد فیلم دیدن لذت بخش ترین چیز دنیاست.
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
بابا چرا نیس؟ راحت زندگی مون و میکنیم نه دردسر اضافی داریم نه زیر بار هزار تا مسئولیتیم نه اینجوری تو ذوق مون میزنن ن ازمون طلبکار شام و ناهارن و..... تو. راحتی مطلقیم چی میخوایم دیگ
در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکتهای پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگیات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوریها، دروغها،تنهاییها و آلودگیهای این شهر لحظاتی مانند کودکیات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شدهای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.