2777
2789

مجرد که بودم سرکار میرفتمو بعدم میومدم خونه و پای گوشی و کامپیوتر بودم تو خانوادمون عشق و محبت بود اما همون زمانم من احساس تنهایی داشتم بعد که ازدواج کردم خوشحال بودم که بلخره از تنهایی درومدم ولی یکماهه اومدم خونه خودم افسردگی گرفتم شوهرم کل هفته سرکاره یک جمعه خونس که همش خوابه همش بهم میگف تو به خودت نمیرسی و فلان منم دیشب قشنگترین لباسمو پوشیدم وقتی از سرکار اومد اصن هیچی نگف حتی نگف چقدر این لباست بهت میاد😔صبحم بیدارم کرده که پاشو صبحانه بزار منم بلند شدم قشنگ سفره چیدم ولی صداش زدم بیدار نشد منم تنها صبحانمو خوردم😢خیلی بدم اومد ازش فقط به فکر خودشه حتی تو رابطه جنسی هم فقط و فقط به فکر خودشه حالم داره ازین زندگی بهم میخوره

توتنها نیستی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش صحبت کن نذار کهنه بشه این حس و حالت

بخدا خیلی دیشب بهم برخورد تو فک کن اینهمه بخودت برسی بعد بخوره تو ذوقت یبار خوب میشه ها یبار چنان به اون در میزنه که حالم ازش بهم میخوره

قابل توجه دوستانی که فکر میکنن خونه شوهر چه خبره

عزیزم بعضیا شانس میارن از شوهر اینقدر که شوهراشون خوبن و به فکر زنشون ولی من از اول پیشونیم سیاه بود تا اخرم همینه

منم اینجوریم ی ۸ ماهی میشه ک عروسی کردم شوهرم صبحا ساعت ۹ ک میره نمیاد تا ۴ بعد نیم ساعت خونه اس دوباره ۴ونیم میره شایدم زودتر

میره تا ۱۰ و ۱۱ شب

امروزم ک جمعس بازم سرکاره😑😑

بخدا خیلی دیشب بهم برخورد تو فک کن اینهمه بخودت برسی بعد بخوره تو ذوقت یبار خوب میشه ها یبار چنان به ...

اره میفهمم چی میگی 

ولی اینو یادت باشه مردا توی نشون دادن ذوق و احساساتشون یکم خساست ب خرج میدن . ی جورایی انگار اگ حس خوبشونو بروز بدن ما پررو میشیم 

حتما باهاش صحبت کن چون اول زندگیته نذار حس بدی بگیری

چقد سخت🥲اخه هنوز ۱ماهه که زوده واسه این حرفا..

بخدا که اصن انگیزه ای نمیمونه برا ادم لیاقت نداره جلوش مرتب باشی شاد باشی لیاقت نداره که صبح جمعه براش چای و صبحونه اماده کنی بخوره لیاقتش همین بود که وردل مامانش میموند 

بخدا خیلی دیشب بهم برخورد تو فک کن اینهمه بخودت برسی بعد بخوره تو ذوقت یبار خوب میشه ها یبار چنان به ...

عیب نداره تازه یک ماهه رفتید خونه بخت. کم کم روحیات و اخلاقاتون دستتون میاد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...