2777
2789
عنوان

ازدواج کردم ازتنهایی دربیام ولی بیشتر تنها شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 63 پست
مشکلت میدونی چیه؟از تنهایی یاد بگیر لذت ببریهنوزم دیر نشده.از نظرم تنهایی بعد فیلم دیدن لذت بخش ترین ...

بخدا ارزو میکنم همش سرکار باشه شب بیاد بخوابه دوباره صبح بره دلم نمیخاد اصن خونه باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شغلش آزاده دیگ؟؟کلا گرفتار شدیم با شغل ازاد ک شوهر من همیشه حتی جمعه هاعم میره سرکار بعد از اونور بع ...

اره بخدا حالا شوهر تو خوبه بیرون میبرت من که هیچ جا نمیبره

بخدا ارزو میکنم همش سرکار باشه شب بیاد بخوابه دوباره صبح بره دلم نمیخاد اصن خونه باشه

سعی کن از تنهاییت لذت ببری. من عاشق شدم عاشق تنهایی. عاشق تنهایی باش مثل یه شخص. به خودت محبت کن هرکاری قراره با یکی انجام بدی با خودت بکن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

منم اینجوریم ی ۸ ماهی میشه ک عروسی کردم شوهرم صبحا ساعت ۹ ک میره نمیاد تا ۴ بعد نیم ساعت خونه اس دوب ...

خب بنده خدا داره برای زندگیتون تلاش میکنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اینم. ک نباشه عزیزم بهتر از این. که با ی تصمیم اشتباه از چاله دربیای بیوفتی تو چاه🙂

هر جایی مشکلات خدشو داره وگرنه زندگی متاهلی هم ب این بدی نیس اینجا فقط بدیارو میگن گلم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

تا بچه نداری جداشو به جون عزیز ترینم بعد پشیمون میشی ی مرد پست دارم بخاطر بچه و بی جایی و خانواده پستم که حمایتم نمیکنن باید بسوزم مگه چندسالمه که تو اوج جوانی پیر شدم قند گرفتم هنوز ۴۰ سالم نشده ی مرد اشعال که شب میرم حمام با بچه میام میبینم گرفت خوابی بهش میگم میگه نمیتونم بیدار بمونم ولی کافیه جاش رو جدا کنه تا نصف شب بیدار هست الهی آهم بگیرتش الهی آه بچه هام به خاک سیاه بشونتش خودم میفهمم دلیل کاراش رو چون دلش با من نیست من شاغل نیستم چندساله ذره ذره از چندماه قبل پول جمع میکنم براتولدش اون باوجودی که شاغل هست میگه ببخشید دستم خالیه مرد اگه بخواد میتونه کوه رو جابجا کنه اگه منو میخواست میتونست موقع های بیکاری بره اسنپ پول جمع کنه نمیکنه چون نمیخوادم برا همه چیز هزینه میکنه از مشروب و .....تا اسباب بازی برا بچه ولی دوماهه نه آرایشگاه رفتم نه اپیلاسیون عین خیالش نیست صبح میگه خودت رو توی آینه ببین میگم خوب بیشرف پول ازکجا بیارم برم آرایشگاه توهم که میگی دستم خالیه اینا رو گفتم تا بدونی مردی که نخواست عاقبت میشی مثل من منو ببین آینده تو هستم پس جداشو ما زنا خاک برسر تو خونه گریه و زاری و افسردگی اون مردا پست بیرون میگن و می‌خندن با هر کثیف تر از خودشون به چه دلیل باید بسوزیم و بسازیم برا کی؟؟؟؟