silver_star25 مدیر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2817 عنوان اونایی ک ازمون اموزش پرورش قبول شدن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 36 پست چقدر خوندین از کی شروع کردین چیا خوندین لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡 امروز | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1877 ههععععیییییچی بگم بازم توکل بخدا از من میشنوی زیاد به این ازمونا امید نداشته باش چون دیدم کسی که تراز امتیاز های بالا داشتن قبول نشدن چه این استخدامی چه ازمون فرهنگیان «یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»
silver_star25 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2817 از من میشنوی زیاد به این ازمونا امید نداشته باش چون دیدم کسی که تراز امتیاز های بالا داشتن قبول نشدن ... امیدم بخداساگر خدا بخواد میشه من تلاشمو میکنم باقیش با خدا لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1877 امیدم بخداساگر خدا بخواد میشه من تلاشمو میکنم باقیش با خدا موفق باشیمن چون دیدم بعضیشون گوشه گیر شدن انگار فقط همین معلمی بوده کار دیگه نبوده بهت گفتم «یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»
مدادشمعی75 عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 684 امیدم بخداساگر خدا بخواد میشه من تلاشمو میکنم باقیش با خدا ببین اگر خدا برات بخواد و توی برنامه زندگیت باشه قطعا خواهد شد حتی با نمره کم موفق باشی عزیزم ❤️
silver_star25 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2817 موفق باشیمن چون دیدم بعضیشون گوشه گیر شدن انگار فقط همین معلمی بوده کار دیگه نبوده بهت گفتم مممنونم عزیزم🩷 لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
silver_star25 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2817 ببین اگر خدا برات بخواد و توی برنامه زندگیت باشه قطعا خواهد شد حتی با نمره کم موفق باشی عزیزم ❤️ ان شاالله من واقعا همه امیدم بخداسممنونم عزیزم🩷🌹 لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
فرفره_جادو عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1226 من خودم متاهل بودم و قبول شدمیکی از دوستام مثه شما دو تا بچه داشت شبا میخوند و قبول شد شما الان معلمین؟میخواستم بپرسم حقوق دبیری چقدره؟شنیدم بعد سه سال تدریس رسمی میشن درسته؟ آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟