2777
2789
عنوان

به نظر شما یک خانم مجرد سن بالا که بازنشسته میشه چه جوری وقت بگذرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3043 بازدید | 180 پست
اول دنبال درمان بدنت برو با این سن دیسک و....عجیبه برام،بعدشم بیکار نمون هنر یا تفریح با دوستان داشت ...

خوردم زمین زمین خوردن شدید 

از ضربه دچار دیسک شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوازم آرایشی فروش داره ؟ از کجا بیارم ؟

آره فروشش که خوبه ...والا تحقیق بکن ...ی لوازم آرایشی بود میگفت سودش برام زیاده ولی فک کنم از گناوه و یا قشم می اورد ...درست نمیدونم ...باید قبل از شروع کار خوب تحقیق کنی

لوازم آرایشی فروش داره ؟ از کجا بیارم ؟

ول کن بابا حوصله داری ماتیک و ریمل غالب کنی به دختر بچه های تینیجر و قرتی خانما؟؟😂😂😂😂 

اگه فروشندگی دوست داری آنلاین شاپ خیلی بهتره چون هم کرایه مغازه نمیدی هم چک و چونه زدن با مشتری نداری

الان چند سالتونه ؟ چه شرایطی پیش میاد که آدم مجبور میشه پلاتین بگذاره ؟

کمر درد شدید ...ولی از من به شما نصیحت ...الان خیلی مراقب باش که کمرت به عمل نرسه ...چون عمل هم کنی فایده نداره و دوباره از قبل بیشتر درد داری ....تا میتونی عمل نکن

حتما ایرادی داشتم که نشدم راستش من پلی کیستیک هستم صورتم از جوش و موهام داغون احتمالل ظاهرم باعث شد ...

منم پلی کیستیک هستم ولی الان چندساله با دکتر و دارو پوست و موهام وضع خوبی دارن از این دوران برای بیشتر رسیدن به خودتون هم استفاده کنید دکتر متخصص غدد برید 💖

برگشت به آزادی🕊

ول کن بابا حوصله داری ماتیک و ریمل غالب کنی به دختر بچه های تینیجر و قرتی خانما؟؟😂😂😂😂 اگه فروشند ...

کلا از فروشندگی بدم میاد ‌من بیشتز تمایلم به علم و دانش و مطالعه هست 

دورنگرای شدید 

مثل خودت هستم اینطور که متوجه شدم 

منم پلی کیستیک هستم ولی الان چندساله با دکتر و دارو پوست و موهام وضع خوبی دارن از این دوران برای بیش ...

قرص دارم میخورم ولی خوب نابود کرد من رو 

میتونم داروهاتون رو بپرسم چس هست؟

کسی ما رو نگرفت

خودت داری میگی کسی مارو نگرفت مطمئن باش چون خودشونو در حدت ندیدن ترسیدن نیومدن جلو الان من یک پسر دایی دارم ۳۸ سالشه یکسال از من بزرگتره مثلا یک دختر خوب و با کمالات بهش پیشنهاد میدیم یکی و میگ ن بابا اون پزشکه میدونم برم جلو و خواستگاری کنم چون من در حدش نیستم جواب ن می‌شنوم  نمیرم ک ضایع و خجالت زده بشم  یا دقیقا یک پرستار تو بیمارستان ک ۴۱ سالشه فاصله ستی زیادی ندارن اونو هم میگ ن بابا اگ برم اون فوق لیسانس و پرستاره اونم منو نمیگیره نمیرم چون میدونم برم خواستگاری کنم جلو همه ن میگ آبروم میره....حالا جواب حرفتو گرفتی کسی خودشو حتما در حدت نمیدونه و میگ شاید جواب منفی باشه نمیان خواستگاریت  مطمئن باش فراوون خواستگار داری ولی در حدشون نمیبیننت نمیان جلو  ولی اینو مطمئن باش تحصیلکرده و کارمند بانک هم هستی بهتر و بیشتر حتما خدا سر راهت میذاره  چون زمانی ک نطفه ادم بسته میشع همونجا خود خدا جفت آدمو نشون میکنه برا آدم  اما وقتشو هم خود خدا تعیین میکنه یکی میبینی تو ۲۰ یکی ۳۵ یکی ۳۰ یکی هم ۴۵ حالا شما ک سنی نداری من خودم الان ۳۷ سالمه ۵ سال فاصله سنیمونه پس هنو اول جوونیته

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

قرص دارم میخورم ولی خوب نابود کرد من رو میتونم داروهاتون رو بپرسم چس هست؟

من ال دی و اسپیرونولاکتون خوردم 

برای پوستم استفاده از لوازم آرایشی رو کنار گزاشتم و فقط چربی پوستم رو با فوم شستشو میگیرم که خیلی بهتر شدا 

برای موهام چون وز بود و حالت دار رفتم کراتین و پروتئینه کردم و چون موادش خوب بود موهام جون گرفتن رشد کرد از شامپو فری سولفات و ماسک مو استم سل استفاده کردم 

برگشت به آزادی🕊